|

Nieuwe parfumvrije beautyproducten en uitgebreid lunchen

Fleur richtte drie jaar geleden Airmagazine op omdat ze informatie over en praktische tips tegen astma en allergie miste. Nu geeft ze je regelmatig een kijkje achter de schermen van haar leuke leven

November was een drukke maand voor me. Om zoveel leuke uitjes vol te houden lag ik regelmatig om 21.30 in bed. Maar ik heb genoten!

emy-babyliss-curlsecret

De talentvolle en hyperenthousiaste Emy, die een tijdje terug mijn haar met de Curlsecret deed.
Dineren in het Amstel hotel. En dan neem ik een hamburger, lekker veilig en heel lekker! Het was trouwens hysterisch druk voor het hotel, er stonden hordes fans vanwege de EMA ‘s.

bennet-gosh-airmagazine

LK Bennett lijkt met de dag jonger en hipper te worden. Wat een mooie clutch!
Air-girl Femke liet haar nagels lakken in de nieuwste Gosh kleur. Ik ben vooral dol op de liquid sands omdat ze overal bij passen en ze dagen blijven zitten.

airmagazine-leven-van-astmapatient

Lekker winters, kruidnoten en stroopwafels.
Een selfie in de chique toiletten van het Amstel hotel, ik kon het niet laten.

wasabi-rotterdam-artdecoSinterklaasinkopen gedaan met mijn moeder. En daarna lekker sashimi en groene thee bij Wasabi als lunch. Het is niet de mooiste of goedkoopste sushitent in Rotterdam, maar ik vind de sashimi er het best.
Het relatief onbekende en parfumvrije merk Art Deco heeft o.a. deze mooie oogschaduw. Je stelt je eigen palet samen dmv een kliksysteem en losse kleur units.

immunotherapie-marcjacobs

Het was weer tijd voor mijn immunotherapie.
Ik kreeg een allergietest voor boompollen, en mijn injecties voor boom- en graspollen en huisstofmijt met als toetje mijn twee xolair injecties.

leven-van-astmapatient

Mijn nieuwe favo tent in Utrecht heet De Branding. Ze zijn er vriendelijk en hebben er heerlijke mosterdsoep zonder peterselie, selderij en andere kruiden die tot de schermbloemen familie behoren. Het zit vlakbij de Jaarbeurs en je kunt er gratis parkeren,yesss
Na mijn kopje soep bezocht ik de verzamelaarsbeurs waar ik o.a. prachtige geweien en deze vogel met kroontje tegenkwam.

Check meer foto’s op instagram @fstip

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on december 4 2013. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel