|

Dita von Teese verkleed als mij

airmagazine-des-astma-allergie-fashion

Gelukkig nieuwjaar, gezondheid, geluk, vruchtbaar (het is mij zowaar 2x toegewenst).

Ondanks dat het alweer 3 januari is wil ik natuurlijk wel even vertellen over mijn O&N party. Die was dit jaar bij vrienden van LOMl en ik vertelde al eerder dat het een thema had (Las Vegas) en ik daar natuurlijk paniekerig over deed want ik en sociaal doen tegen nieuwe gezichten is een no-no.

champagne-Dita-Teese-2011-airmagazineIk besloot al snel dat ik als Dita von Teese zou gaan. U kent haar wel : pin up, burlesque, ex-liefje van monstercreep Marilyn Manson, rode lippenstift, en, na een rondje op Twitter: vetertjes op haar tepels.

Om in sexy onderbroekje, kniekousen, pumps en vetertjes op mijn tepels geplakt in champagneglas een entree te maken op een feestje waar ik misschien 4 of 5 mensen ken, liever niet (mijn regel is dat ik minimaal 10 mensen moet kennen wil ik met vetertjes op mijn tepels binnenkomen).

Ik hield het netjes, dit keer. Een kokerrokje. Een blousje. Pumps. Rode lippenstift. En natuurlijk een moedervlekje naast mijn rechteroog.
(Het bleek dat ik daar al een moedervlek had. Hallo. Welkom!). Ik voelde me al gelijk een Dita.

Het viel allemaal, natuurlijk, wel mee. Het was een geweldig gezellig feest waar ik de leukste interessante gesprekken voerde met de liefste mensen die ik niet of nauwelijks kende. Er waren sterretjes (my favourite tijdens O&N!), er was muziek, er was een balkon waar ik het vuurwerk kon zien.

Ik rolde rond 6 uur ’s ochtends in mijn bed. Moe, voldaan, vol met goede voornemens en eindelijk het antwoord op de vraag “En hoe vier jij oud& nieuw het liefst?” Een intiem huisfeestje met lieve, fijne inspirerende, mensen.
Die onthoud ik alvast voor over 363 dagen.

Posted by on januari 3 2011. Filed under Des on air, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Dita von Teese verkleed als mij”

  1. wow… ik wou dat ik door kon gaan voor Dita Von Teese, al was het maar een beetje. Zo’n feestje zou ik ook wel eens bij willen wonen. Nog 11 maanden precies om het dan maar zelf te organiseren!

  2. Nou zijn die champagne glazen wel te huur, heb ik weleens gehoord.
    Nu nog leren om erin te duiken.

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid