|

Feestdagen, allergie en astma

Ruim drie jaar geleden richtte Fleur Airmagazine op omdat ze informatie over en praktische tips tegen astma en allergie miste. Nu geeft ze je regelmatig een kijkje achter de schermen van haar leuke leven.

Het was druk de afgelopen weken. Gelukkig had ik ruim op tijd de meeste cadeaus ingeslagen,via Ebay. Zo had ik tijdens de kerststdagen nog genoeg energie over.

rotterdam-centraal-lebkov

Als ik me echt snel op wil maken pak ik altijd deze spulletjes. Va va voom waterproof mascara van 17 (Boots)  Clinique bb cream, de Skin perfection kit, bronzer en goudkleurig oogpotlood van Gosh. Allemaal parfumvrij!
Lekker aan de cappuccino bij Lebkov. Lotte van LBC 010 was in Londen en had een berg beauty musthaves voor me meegenomen uit mijn favo drogisterij, Boots. Ze verkopen daar o.a. de parfumvrije merken Natural Collection en 17 waar ik oogschaduw, mascara en tan van gebruik.

astma--voedselallergie-airmagazine

De zwaarste astma dag had ik begin december toen er zoveel mist hing. ‘ s Morgens in de auto een astma aanval gehad en vanaf 12.00 tot 17.00 hingen mijn longen in mijn lichaam hingen te klapperen van de dichte mist. Hoe reageren jullie op mist als je in de auto zit? Wat doen jullie tegen je klachten?
Vlak voor kerst was het weer tijd om het grootste deel van mijn medicijnkast aan te vullen. Ik heb altijd van elke inhaler eentje extra als backup en mijn oogdruppels en ampullen waren bijna op.

tips-bij-astma

Vriendlief kwam bij wijze van verassing met blini ‘s met zalm en roomkaas aanzetten. Ik at ze een paar jaar geleden voor het eerst in Kong in Parijs. Poffertjes met zalm, ik vond het maar bijzonder. Maar het is heerlijk.
Airmagazine staat deze maand in NEXT, het jongerenblad van CNV vakmensen.

airmagazine-allergie-tips

Tommy’ s girl maakte dit jaar weer de mooiste kerstkoekjes.
Ik was helemaal gelukkig toen ik kerststaaf kon eten. Helaas bleek bij mijn tweede poging van een andere amandelstaaf dat eentje met echt amandelspijs toch een flinke allergische reactie teweeg bracht, stikbenauwd.

astma-allergie-tips-airmagazine

Ik was uitgenodigd om bij de gezellige Pink Mistletoe party van Miss Publicity aanwezig te zijn. Champagne en cupcakes, wat wil je nog meer!

hellokitty-christmas-ornament

Mijn favoriete kerstboomversiering vond ik een paar jaar geleden op de Verzamelaars Jaarbeurs. Ik vind deze Hello Kitty zo cute!
Om mijn huis op de leuken ga ik erg vaak naar rommelmarkten. Deze kitscherige poedel spaarpot doet me aan Jeff Koons denken en past perfect in mijn vitrinekast.

astma-allergie-tips-airmagazine

Als kerstcadeautje kreeg ik o.a. zelfgemaakte sojakaarsen van mijn vriend.De reguliere kaarsen van sojavlokken vond hij niet mooi en ze zijn behoorlijk duur. Dus maakte hij er voor mij een paar in de vorm van een skull en een in een Royal Albert kopje. Gewone kaarsen zorgen vaak voor een astma aanval, maar tegen deze kan ik wel!

interieur-washi-tape

Washi tape, twee jaar geleden waren we er bij Airmagazine al dol op en nu is het overal te vinden, in de Ikea, Hema,Wibra en Zeeman.Deze rolletjes. kocht ik pas per drie voor €0,99 bij Zeeman. Matcht leuk met mijn Catrice lakje!
Je leest meer over het tape bij: Versieren met Washi, Stofvrij je slaapkamer gezelliger met Washi Tape, Washi, en andere nieuwe woontrends .
Van de kerstman kreeg in een grote Gloomybear toy en een heel mooi Gispen theewagentje. Nu nog even uitzoeken waar alles het mooiste staat.

Lees meer over het ontstaan van Airmagazine.

Check meer foto’s op instagram @fstip

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on januari 7 2014. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid