|

Nieuwe Air-girl aan boord!

win-kerstkado-giveaway-airmagazine
Mijn naam is Charissa Schouten, ik ben nieuw bij Air magazine en ik schrijf als een zweefsok. Als beelddenker ben ik dol op fotografie en gek genoeg ook op woorden! Voor Air magazine schrijf ik eens per maand over dagelijkse dingetjes!

Negentien jaar geleden pufte mijn moeder mij het leven in. Letterlijk en figuurlijk, want sinds mijn geboorte hobbel ik met een tas vol allergieën en een stel monsterlijke longen door het leven.

Samen met mijn ouders, zusje en broertje leef ik in doodgewone stad. Ons hoekhuis bestaat uit drie etages, waarvan de bovenste verdieping mijn terrein is! De zolder in gesplitst in twee kamers. Kamer één is mijn walk-in-kamer met uitpuilende kledingkast en kamer twee is mijn slaapkamer met goedgekeurde gordijnen en krakend beddengoed.

Met veel plezier volg ik in Utrecht de mhbo journalistiek en communicatie opleiding en geniet van maandag tot zondag van het leven! Zoals het schrijven van dit kennismaking tekstje, fietsen als mijn lichaam het toelaat en het eten van een cakeje als ik het zelf bak en leuke dingen doen met mijn familie, vrienden of mijn lieve vriendje <3

In 2011 ben ik in voor drie maanden in het Nederlands Astmacentrum Davos geweest. In Davos heb ik onwijs veel geleerd en mijn conditie opgebouwd. Bewegen is een must. Daarom ga ik vier keer per week naar de fysio en fiets ik wanneer het kan! Hoe spontaan men mij ook vindt, zo niet- spontaan is mijn leven. Op maandag ben ik al bezig met woensdag en op vrijdag is mijn lichaam een vaatdoek.

Het liefst hobbel ik net als mijn vrienden zorgeloos en impulsief de dag door, ga ik doordeweeks om twee uur slapen en ga ik zelf met het openbaar vervoer of met de fiets naar school. Dit kan niet, dat weet ik. Het haalbaar geplande lijstje helpt mij de dag door! Er zijn zat dingen die ik wel kan en daar geniet ik extra van!

Je kunt mijn belevenissen volgen op instagram: @charissschouten

Aanbevolen artikelen:

Posted by on december 3 2012. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Nieuwe Air-girl aan boord!”

 1. Wat een fris en leuk geschreven stukje….de Foto´s erbij maken je verhaal levendiger.
  Keep on goin´!!

 2. Superleuk inderdaad :) En wat een toffe foto’s ook (ga nu ook instagram installeren op smartphone haha)

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

 • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
 • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
 • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
 • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
 • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
 • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
 • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...