|

Olcay kent Airmagazine

Vrijdag 25 maart toog ik, in mijn favoriete crème kleurige blazer en met mijn Kurt Geiger lakpumps, naar de feestelijke opening van de SuperTrash store in Rotterdam. De prachtige winkel aan de Meent had ik al gezien en gefotografeerd, maar dit keer wilde ik er speciaal heen om Olcay Gulsen te zien. Want hoeveel intelligente, doortastende, succesvolle zakenvrouwen kent Nederland eigenlijk?

foto-airmagazine-airNa een dag thuis gewerkt te hebben en een uur sporten met de bejaarden COPD groep lurkte ik nog eens aan mijn ventolin. Na een lange douche voor wat extra zuurstof reed ik naar het centrum. Met de auto, want hooikoorts en fietsen is voor mij geen fijn huwelijk.

Champagne met Miss Supertrash

Aangekomen bij de SuperTrash store nam ik een glas champagne en een van de heerlijke cupcakes met SuperTrash logo. De dame herself  kwam binnenlopen in een prachtig jurkje en ik besloot mijn chocoladecakeje snel weg te werken, dan had ik mijn handen vrij voor eventuele foto’s.  Na met een aantal interessante en leuke mensen gepraat te hebben zag ik Olcay even alleen staan , waarop ik op Miss SuperTrash af sprintte om haar een hand te geven.

Om te vertellen dat ik over haar SuperTrash show op de AIFW had bericht, dat ik  haar zo enorm stoer vind, dat ze dé Airmagazine vrouw belichaamt door haar positiviteit en wilskracht en levenshouding. In plaats daarvan kon ik alleen maar uitbrengen:”Olcay, wat superleuk om je eens in het echt te ontmoeten, En wat zie je er mooi uit! “

Ze complimenteerde me en werd nog enthousiaster toen ze erachter kwam dat ik van Airmagazine ben. Toen viel het kwartje:  Olcay kent Airmagazine! Ik was te blij haar te spreken om van verbazing om te vallen. En daarom spraken we over ondernemen, over websites en social media. Over hele lange dagen maken en over hoe slechte dingen die je overkomen uiteindelijk een zegen voor je zijn.

Life is what you make it

Olcay is iemand die me snapt, die de essentie van mijn idee achter Airmagazine begrijpt. Die als geen ander leeft met het besef dat een chronische ziekte, een rotjeugd of iets anders dat je overkomt je leven niet per se beperkt, maar je juist tot grote hoogten kan stuwen waardoor je sterker kunt zijn dan wie ook. Waardoor je kunt bereiken wat je wilt als je er maar heel hard voor werkt.

Gesprek met Olcay

Na ons leuke gesprek troonde ik Olcay nog even mee naar een goede plek om foto’s van haar te maken en namen we afscheid. Toen besefte ik pas dat tussen haar tv optreden bij Pauw en Witteman, waarbij ik werkelijk aan de buis gekluisterd zat, en ons gesprek maar iets meer dan een jaar zit.

Het was erg fijn haar te ontmoeten, ze is zo toegankelijk en geïnteresseerd. Het besef dat Olcay, zakenvrouw pur sang, in Airmagazine gelooft, dat geeft zo ’n geweldig gevoel![nggallery id=5]

Posted by on maart 28 2011. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Olcay kent Airmagazine”

  1. Super leuk voor je Fleur! #trots

  2. Danku! Maar Airmagazine is niet alleen succesvol vanwege mij….ook o.a. door jouw harde werk!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021