|

Joline Jolink en shopdieet

danielle-airmagazine-allergie-parfumvrij

 

Sample & Stock Sale van Joline Jolink, maar mijn  shopdieet duurt nu (al) 19 dagen. Dit keer kan ik geen schoenen kopen die Joline heeft gebruikt tijdens een modeshow van AIFW.

Met pijn in mijn hart delete ik de mail van Joline Jolink waarin ze vrolijk aankondigt dat ze een stock and sample sale organiseert.  In het bericht staan de mooie creaties van Joline die maar maximaal € 150,- kosten. Zelfs alle maten zijn aanwezig, dus ook mijn maat: maat 0. Niet dat ik heel erg ben afgevallen… ik ben op een shopdieet en ik mag dus niets kopen. Nee, ook niet dat hele mooie vest dat me erg warm zou houden, volgens een Tweet van Joline.
Joline Jolink-sample-sale

Er is ook een sample sale met echte samples voor meisjes en wat oudere meisjes die echt maat 0 hebben. Als je ook niet een hele grote portemonnee  hebt, qua inhoud dan, dan krijg jij geen 0 want de prijzen beginnen bij € 5,-

Ik ben al een keer geweest en er is niets zo leuk als door Joline haar atelier te lopen.. als je haar volgt op Twitter @jolinejolink dan kun je je er vast wel iets bij voorstellen.  Zo kocht ik er ooit eens schoenen die ze tijdens een modeshow had gebruikt van de AIFW, de naam van het model stond er nog in… misschien nu nog wel, bedenk ik me.

Op zich gaat het goed, er zijn nog weinig afkickverschijnselen maar misschien moet je het ook even aan mijn vriend vragen… ik ben natuurlijk niet heel erg objectief. Nog maar ruim 8 maanden te gaan!
Maar NU is het wel mooi Joline Jolink Sample sale.

Posted by on januari 20 2011. Filed under Danielle on air, Real life. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021