|

Modemeisjes, fashionshows en andere glamourous events

Het Silk Event op het Westelijk handelsterrein met de modemeisjes, de Affordable art fair in Amsterdam en mijn reguliere werk voor Airmagazine; de afgelopen weken waren volgeboekt.

Van eten word je ziek
Naast het beantwoorden van honderden mailtjes, schrijven, redigeren en vormgeven ben ik naar het spetterende Silk Event gegaan. Waarom? Om de eerste modeshow van Armani in Nederland zien natuurlijk! En omdat ik Modemeisje   “Van eten word je lelijk ” Tamara erg interessant vind, ze is een echte Air- girl. Tamara  heeft niet alleen een succesvolle modellencarrière, maar ook nog een succesvol PR bureau, erg knap.cristina-oliveira-lopes-silk-event-armaniEn ze heeft allerlei voedselintoleranties, het is me een raadsel hoe ze daarmee omgaat als ze voor haar werk zo vaak buiten de deur moet eten! Gelukkig heb ik binnenkort een interview met haar, dan kan ik haar de hemd van het lijf vragen!

Het Silk event was goed geregeld en overal liepen prachtig uitgedoste mensen, ik keek mijn ogen uit! Helaas  mag er in het overdekte terrasgedeelte van het Westelijk Handelsterrein altijd gerookt worden en nu er duizenden mensen liepen betekende dat voor mij: heel veel cola en heel veel Ventolin plus een nasleep van twee dagen. Heb ik al gezegd dat ik de dag voor het event ook al extra geslapen heb?

patricia-steur-fleur-airmagazineTopfotografe Patrica Steur ontmoet
De AAF was wat relaxter voor mijn longen. Bij aankomst zag ik mijn artikel al bij de persbalie hangen, stoer! Ik werd verwelkomd  en rondgeleid door Pr dame en Air-girl Marleen, een superleuke meid die veel interessants over de beurs kon vertellen! Ze heeft ook astma en allergie.  Op de beurs heb ik mijn ogen uitgekeken, met standhouders gepraat en met Patricia Steur, één van de grootse fotografen die Nederland rijk is. Hoe cool is dat!

Nieuwe Air- girls
Minder glamourous, maar wel erg backstage nieuws over onze eigen Air -girls: Het Airmagazine team is wat gewijzigd. Columniste Des heeft besloten alleen nog voor haar eigen blog te schrijven, wanneer zij dat wil. En er zijn een aantal leuke nieuwe schrijfsters aan het team toegevoegd. Xuan  heb je waarschijnlijk al op je scherm langs zien komen, maar ook Sanne en Ingeborg maken tegenwoordig deel uit van het Airmagazine team, in de colofon kun je meer over ze lezen.

Wil jij ook een nieuwe Air- girl worden? Of heb je vragen aan Tamara? Mail me! fleur@airmagazine.nl

Aanbevolen artikelen:

Posted by on mei 29 2011. Filed under Backstage, Real life. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...