|

Plog;powervrouwen bij VIDM

Ploggen, 10e begon ermee, toen volgde Miss Lipgloss en Maartje.  Waarom wil ik in hemelsnaam mijn hele dag vastleggen? Modeshows, fashion week, persdagen…er zijn vaak genoeg dagen dat ik mensen ontmoet, maar het gaat nooit zomaar en spontaan. Ik leef als een topsporter. Ik wilde graag ploggen om te laten zien hoe de dagen van iemand met ernstige allergische astma eruit ziet. Ter vergelijking voor andere mensen met allergie of astma. Woensdag kon je mijn eerste plog al bekijken.

leven-astma-allergie-plog

Eerst mijn medicijnen! En dat zijn Foster, Nasonex en drie soorten oogdruppels. ‘s Avonds komt daar ook nog Alvesco bij.

leven-astma-allergie-plog-

Ontbijten doe ik met havermout of kwark met muesli. Zoals iedere vrouw die Instagram heeft werd ook ik besmet met het idee dat superfood bij je ontbijt hoort. En zo kwam ik aan de cacaonibs. Ik koop ze net als de zonnebloem- en pompoenpitten gewoon op de Rotterdamse markt, voor bijna niets. Pitten eet ik als vervanging van noten, daar ben ik allergisch voor.

leven-astma-allergie-plog-

Ik begin de dag met mail checken, vaak ook met het schrijven, redigeren en online zetten van een artikel.

leven-astma-allergie-plog

Even boodschappen halen. Shit, het is alweer hooikoortsseizoen!

vn-lezen-verplicht-rust

De nieuwe Vrij Nederland lezen op de bank. Verplicht rust, want vanmiddag ga ik weg.

pitaya-computer-plogIk ben allergisch voor bijna alle vruchten. Wat was ik blij toen ik de pittaya ontdekte! Hij smaakt een beetje naar kiwi.

leven-astma-allergie-plog-airmagazine

Vandaag ben ik bij de VIDM middag, georganiseerd door Air- girl Janneke van Heugten. Vrouwen in de Media verzorgt o.a. seminars en netwerkrondes voor vrouwen. Kijk, daar zitten alle dames.

leven-astma-allergie-plog-airmagazine

En hier sta ik, een aantal meter verder, bij een open raam. Anders hou ik het nog geen half uur vol!

leven-astma-allergie-plog-airmagazine

De vrouw in de media award 2013 ging naar Anky van Grunsven! Wat een leuke vrouw is dat trouwens.

leven-astma-allergie-plog-

Thuisgekomen even mijn visjes gedag zeggen.  Ik heb al heel lang geen huisdieren gehad vanwege mijn allergie. Maar vissen, daar kan ik wel tegen. En ze zijn zo cute!

leven-astma-allergie-plog-

Kopje koffie voor vriendlief.

fashion-week-plannen

Zelf nog even administratie doen met een liter thee erbij. Ik hou voor de Fashion week bij voor welke shows we uitnodigingen hebben en wie waar naartoe gaat.
Morgen weer een plog, je volgt me tijdens een dag van de Fashionweek!

Wil je meer over me weten?  Lees meer over het ontstaan van Airmagazine.
Check meer foto’s op instagram @fstip

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on februari 20 2014. Filed under Real life. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid