|

Rennen, vallen én weer opstaan

Hoe pak je de draad weer op als alles tegenzit? Het succesverhaal ‘Rennen, vallen én weer opstaan’ gaat over het benutten van kansen, positieve energie en doorzettingsvermogen.

Air- girl zonder baan

Air girl Annechien Lubbers werkte jaren in loondienst toen de economische crisis begon. In 2009 kondigde haar baas aan dat het bedrijf zou worden gereorganiseerd. Weg baan, weg toekomst. Althans, zo voelde het voor haar toen zij in 2010 werkloos thuis kwam te zitten.

airmagazine-astma-schrijfster-annechienRevalideren, niet solliciteren

Op weg naar een sollicitatiegesprek, in mei 2010, werd Annechien ook nog van achteren aangereden. De schade was groter dan verwacht, auto total loss en zij werd naar huis gestuurd met een hersen-schudding en een whiplash. Tijdens het revalideren deelt Annechien in één van de groepssessies haar grote droom:  “Ooit wil ik schrijver worden.” Meteen wordt zij uitgedaagd om een column te schrijven over haar ervaringen. Zo gezegd, zo gedaan! De allereerste column was een feit.

Schrijf je eigen succesverhaal

De positieve energie van het schrijven houdt Annechien vast . Zij creëert haar eigen succesverhaal. Als snel komt er een kans voorbij om voor zichzelf te beginnen.  Zo verandert het columnthema van werkloosheid naar ondernemerschap.

Annechien’s eerste boek

Tot eind 2011 heeft Annechien Lubbers in 52 columns, geschreven over haar zoektocht naar een baan, de zoektocht naar geluk en de opstart van haar eigen bedrijf als opleidingsadviseur en schrijver.  Begin dit jaar kwam haar droom uit, het eerste boek op haar naam: ‘Rennen, vallen én weer opstaan’ kwam uit.Annechien heeft de smaak van het schrijven te pakken en is nu een roman aan het schrijven. De titel: ‘Vechten bij het buffet’.

Win ‘Rennen,vallen én weer opstaan’

Voor € 12,50 is de columnbundel verkrijgbaar bij www.lubbersmedia.nl. Je kunt het boek ‘Rennen, vallen én weer opstaan’ ook winnen, want wij geven twee exemplaren weg!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juni 19 2012. Filed under Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...