|

Tommy’s Girl gaat naar NY

air magazine_tommy-hilfiger

Big Apple here I come!

tommy-girl-NYVoor mijn werk als designer ben ik al meerdere malen in New York geweest. Eventjes 4 daagjes op en neer betekent dan altijd: Kilometers lopen om toch zoveel mogelijk winkels te zien. Een jetlag, die je daar ter plekke nog net voor kunt blijven, dankzij de adrenaline die de stad je geeft. En armen die gemiddeld 5cm langer zijn bij het gebrek aan een Personal Shopper, of eigenlijk Personal Carrier. Dus heb ik besloten… dit keer doe ik het anders!

Dit keer ga ik als toerist naar New York. Ik was er al eens toen de Twin Towers nog stonden maar heb ook al meerdere malen Ground Zero van dichtbij gezien, eigenlijk alleen maar omdat de Century 21 daar om de hoek zit. Dit keer wil ik het Statue of Liberty een keertje vanaf de grond zien in plaats van vanuit het raampje van het vliegtuig. Ga ik fietsend door Central Park op zoek naar een fijn plekje om in het zonnetje van mijn net vers aangeschafte cupcake te genieten. Hoop ik op een prachtige heldere avond voor een optimaal uitzicht vanaf  het Empire State Building. En sluit ik deze avond graag af met een nachtelijk bezoekje aan de 24/7 Apple store op Fifth Avenue.

cupcakes-icons-NYOp mijn verlanglijstje staat verder nog een show op Broadway show. Ik heb nog niet kunnen kiezen, maar de sport schijnt te zijn om te kijken welke last minute je het goedkoopste binnen kan slepen. Voor zowel het prachtige gebouw als voor de Picasso’s die erin hangen wip ik even binnen bij het Guggenheim museum.

Net als bij de vele galeries met werk van jonge opkomende kunstenaars in Soho. Dus struinen door de straten van New York gaat het ook zeker worden. En wie zegt dan, dat ik niet ook af en toe best een winkel in mag lopen om te zien of ik nog iets leuks kan scoren. Want zeg nou zelf… Zelfs toeristen doen af en toe nog best wel eens iets aan shoppen toch? Iemand nog een tip?

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 4 2011. Filed under Real life, Real life/Future, Tommy`s girl. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Tommy’s Girl gaat naar NY”

  1. Wat leuk dat je naar New York gaat! Ik zou ook de Sephora bezoeken als ik jou was en de Victoria’s Secret.

  2. owja Sephora… Helllooooooooo kittyyyyyy ;-0

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...