|

Tommy girl’s gouden regel voor vrouwen met leggings

air magazine-tommy-hilfiger-mode-ontwerpster

Ik, Tommy’s Girl heb een hekel aan leggings. Zo dankbaar als ik ben voor de uitvinder van de jeans, zo ondankbaar ben ik voor mijn collega- mode- ontwerper, die als eerste bedacht, dat vrouwen ook best in leggings mogen rondhuppelen.

Warning- tag
Niet dat ik vind dat ze verbannen moeten worden, ik heb er zelf ook een in de kast liggen. Maar iedere legging die in een winkel verkocht wordt, zou een standaard algemene “warning- tag” eraan moeten hebben hangen met do’s and don’ts. Want met het kopen van een legging ga je bepaalde verplichtingen aan, met jezelf maar zeer zeker ook richting je medemens.

Gouden legging regel
Zie een legging als de nieuwe variatie op de maillot of panty en je bent op de juiste weg.  Zie een legging als een vervanger of nog erger, de goedkopere versie van een broek en je bent in de problemen. En juist nu, nu dat de markt wordt overspoeld met allerhande variaties, is het van levensbelang om deze regels for- once- and- for- all duidelijk te hebben. Een jegging of een tregging, mag dan wel zijn voortgekomen uit de combi tussen jeans/trouser en een legging. Denk alsjeblieft never de nooit niet, dat deze een denim kunnen vervangen. Dat iemand als Paris Hilton ermee weg komt, wil zeker niet zeggen dat de gemiddelde Nederlandse dame er hot in uit ziet.

Nieuwe trend; Joggjeans
Happy me, sinds kort is er een vergelijkbaar nieuw type broek te koop, de JoggJeans. Eentje die geen warning-tag nodig heeft wat mij betreft. Een combi tussen een denim en een sweatpants. Dus de looks van een jeans met het comfort van een joggingbroek. Hoe aantrekkelijk klinkt dat! Nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk een stof te creëren die de outlook en de duurzaamheid bezit van jeans, met de relaxte touch van een sweatstof. Denim freak als ik ben, ik ga hem binnenkort zeker uit proberen!

Mooiere wereld
En mocht je iemand tegenkomen, die de warning- tag- memo- voor- leggings heeft gemist. Voel je zeker niet geremd om er terloops iets over te zeggen. Laten we met zijn allen proberen de wereld niet alleen Air- proof, maar ook legging- proof te maken…

Aanbevolen artikelen:

Posted by on oktober 17 2011. Filed under Real life, Real life/Future, Tommy`s girl. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel