|

Tommy’s girl: Mijn eerste keer

air magazine_tommy-hilfiger

De allereerste keer dat ik een jongetje in een van mijn eigen ontwerpen zag lopen, kan ik me nog goed herinneren. Het was op de tribune van een zwembad en ik vloog t arme jochie gewoon bijna aan, zo enthousiast was ik. Zijn vader kwam bezorgd aanrennen om te checken wat er in godsnaam aan de hand was. Dat ik de ontwerpster was van zijn zoons sweater, deed hem geloof ik niet zo veel, want die was ‘gewoon’ bij de V&D gekocht.

Tommy-Hilfiger-2011

Tegenwoordig heb ik geleerd om mijn spontaniteit een beetje binnen de perken te houden en niet ieder kind aan te vliegen. Maar ik kijk zeker altijd nog 3 keer met een glimlach om wanneer het gebeurt. Vooral om te kijken hoe het is gecombineerd met andere merken of gewoon om te zien, dat het echt wel een hele leuke jas is geworden.

Als je ontwerpt voor een bepaalde doelgroep is het van belang om die niet uit het oog te verliezen. Je bent niet alleen met een product bezig, maar most important met de persoon die het uiteindelijk zal moeten gaan dragen. Of misschien wellicht beter: moet willen dragen. Want er is tegenwoordig keuze genoeg en natuurlijk wil ik het liefste dat ze happy met mijn design de winkel uitlopen. Een half uurtje op de kinderafdeling van de Bijenkorf rondhangen en gesprekken van moeder en kind afluisteren, valt voor mij dan ook onder het kopje “inspiratie opdoen’.

Tommy's girl-collectie-airmagazine

Het eerste moment dat je echt ziet hoe je collectie is geworden is bij een doorpas of een fotoshoot. Het complete plaatje komt dan samen. Werken de kleuren goed samen zoals we hebben bedacht, is de fit van de broek goed, komen de graphics goed tot zijn recht en natuurlijk wordt het modelletje blij van zijn outfit? Als ik professioneel taartenbakster zou zijn, was dat voor mij de cherry on the cake!

Mijn -alltime favorite- bezigheid naast het ontwerpen van de collectie, is dan ook het bekijken van de resultaten van de shoot. Een klein kadootje als afsluiting van alweer een geweldig leuke collectie.

Posted by on februari 9 2011. Filed under Real life, Real life/Future, Tommy`s girl. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Tommy’s girl: Mijn eerste keer”

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Fleur, tommy s girl. tommy s girl heeft gezegd: Tommy’s girl: Mijn eerste keer | Airmagazine http://t.co/TevPqyt via @AddThis [...]

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid