|

Topjob; Erica Pool, oprichtster Lifestyle Business Club

Sterke, ambitieuze vrouwen met een geweldige baan die je inspireren. En die ook  een longaandoening of allergie hebben. Airmagazine interviewt deze powervrouwen over werk en Air-factor. Vandaag; Erica Pool, o.a. oprichtster van de Lifestyle Business Club en organisator van Meet my Wardrobe op 7 september.

kifestyle-business-clubKun je iets over jezelf vertellen?

Erica, mama van een baby boy, net een week voordat ik moest bevallen getrouwd. Dat ben ik, altijd in voor spontane dingen.En een kei in netwerken.Van daaruit is mijn passie uitgerold naar Lifestyle Business Club – een platform voor lifestyle business ondernemers en Meet my PR – ondernemers helpen met opzet van hun bedrijven en tevens platform voor overige PR buro’s

Wat is jouw Air-factor?
Naast dat ik astmatische bronchitis had, heb ik blijvende allergie voor nikkel, kobalt, huisstofmijt en schelp en schaaldieren.

Heb je er heel je leven al last van?
Astmatische bronchitis was heftig, maar het is gelukkig overgegaan. Van mijn 8e tot mijn 11e jaar had ik daar last van, ik ben blij dat dat helemaal genezen is.

Hoe heeft het invloed op jouw dagelijks leven?
Ik werkte tijdens mijn studententijd bij een drukkerij, daar moest ik na twee jaar stoppen. Ik kreeg last van een allergische reactie rond mijn ogen, toen bleek dat ik allergisch ben voor kobalt. Verder ben ik een smulpaap en kan ik het niet weerstaan om schelp en schaaldieren te eten. Eén of twee garnalen kan wel, maar niet teveel! Het resultaat van meer dan dat is dat ik dan zelf op een garnaal lijk.

gumbarrr-lbc

Hoe zorg jij ervoor dat je zo min mogelijk last van je allergieën  hebt? Nikkelvrije sieraden dragen, mijn nieuwe kleding eerst wassen en zoveel mogelijk schelp en schaaldieren vermijden.

Je bent enorm ondernemend en veelzijdig. Met welke projecten ben je momenteel bezig?
De Lifestyle Business Club ,voor ondernemers met passie voor lifestyle, ben ik aan het uitbreiden naar andere regio’s. Er zijn nu vier licentiehouders die de events & workshops & ladies brunches gaan opzetten voor de regio Rotterdam, Den Haag, ’t Gooi en Breda. Het zesde event voor Amsterdam komt eraan, het Summer Event bij Symphony’s op de Zuidas op 28 augustus. Verder ben ik bezig met uitrollen van onze vier fashion concepten vanuit Meet my PR. Het eerste fashion event is Meet my Wardrobe op 7 september waar particulieren hun (tweedehands)(nieuwe)(merk) kleding kunnen verkopen aan shoppend Nederland. Samenwerken is zoveel leuker! Maar dan wel met de juiste mensen.

lsbc-strandzuidWaar wil je over 3 jaar zijn?
Internationaal! Nu ben ik al met diverse mensen in Londen, Istanbul en ook het Caribisch gebied in gesprek om ook daar de Lifestyle Business Club en Meet my PR op te zetten. Ons eerste event in het buitenland zal volgend jaar in Sint Maarten gehouden worden!

Waarom vind je dat je een topjob hebt?
Ik werk met en voor ondernemers die denken in mogelijkheden. Ik zie door de Lifestyle Business Club heel veel leuke samenwerkingen en deals ontstaan. Daar krijg ik bergen energie van.

Foto’s: Steve Bakhuis, Romy van den Boogaart

Vind jij dat je ook een topjob hebt èn heb je een longaandoening, allergie, overgevoeligheid of andere beperking? Mail naar future@airmagazine.nl en misschien interviewen we jou binnenkort voor Airmagazine!

Bewaren

Bewaren

Posted by on augustus 10 2013. Filed under Future, Real life/Future, Topjob. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021