|

Verliefd in Davos

Charissa heeft ernstige astma en verschillende allergieën . Om bij te tanken verblijft ze momenteel in het Zwitserse Davos. Ze vertelt je op Airmagazine  wat ze allemaal meemaakt.

airmagazine-astma-allergie

De opname in het Nederlands Astmacentrum Davos zit er alweer bijna op. Het is best grappig om te zien hoe het leven soms kan lopen. Een jaar geleden liep ik Menno tegen het lijf. In die zelfde periode werd ik voor vier dagen ter observatie op de Heideheuvel opgenomen.

astma-behandeling

Nu, een jaar later, bevind ik mij in een ander Astmacentrum en ben ik nog steeds dol op die jongen. Sterker nog… hij is op dit moment voor wel zes hele dagen bij op visite!

psychologie-zwitserland

Luchtpost is fijn, maar echte post is nog fijner! Afgelopen week kreeg ik een pakketje met tijdschriften! Lekker veel afleiding!

mebucaine

Mijn longen reageren goed op de Davoser lucht. De NO-waarde is verbeterd en mijn lichaam heeft al iets meer reserves.

airmagazine-allergie

Sinds kort doe ik mee aan het medisch-wetenschappelijk onderzoek PRACTISS. Het doel van dit onderzoek is om te bepalen of ondersteunen via internet zinvol is na een revalidatie voor astma.

airmagazine-astma-allergieAls mijn lichaam op deze manier blijft functioneren, sta ik op 11 augustus weer fijn op Nederlandse bodem! Deze opname doet mij goed. De volwassenafdeling valt mij erg mee! Samen met de rest van de leuke mensen op de afdeling maak ik veel plezier. In het begin was ik nog erg opzoek naar balans, maar ja, oefening baart kunst en zo zie ik maar weer. Want het maken van keuzes gaat al een stuk beter! Uiteindelijk ben ik hier om aan mij zelf en mijn gezondheid te werken!

davos-astma

Wil je meer uit Davos zien? Volg me op instagram; @charissschouten.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juli 31 2013. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid