|

Afforable Art Air favorieten

Dat kunst voor iedereen betaalbaar kan zijn werd afgelopen weekend maar weer eens bewezen op de Affordable Art Fair in Amsterdam.

Alice in Wonderland gevoel
Veel beginnend kunstliefhebbers hadden hun weg gevonden naar de Gashouder, dus het was gezellig druk. Naast schilderkunst en fotografie was er ook plaats voor beeldhouwkunst. De sculpturen van Les Deux Garçons bijvoorbeeld. De surrealistisch uitziende figuren gemaakt van porselein in combinatie met opgezette parkieten-koppen leken zo uit een weird sprookje te zijn weggelopen.

arthur-van-balen-aafAfbreekbare vissen
De vissen van afbreekbaar plastic van Artúr van Balen waar we hier al over schreven, waren ook echt prachtig. Bij binnenkomst is het compost monument het eerste waar je oog op valt. Immens grote gouden en zwarte vissen die en groupe als een soort van waterval, naar beneden springen. En ze waren ook nog eens te koop. Dus al rap mijn eerste trotse aankoop op de AAF.

Heb je het dit jaar gemist en ben je nieuwsgierig of er ook wat naar jou smaak te koop was? Wij maakten foto’s van onze favorieten…

Ben jij wel eens op de AAf geweest? Wat vind jij het leukste werk van onze selectie?

Posted by on november 9 2011. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Afforable Art Air favorieten”

  1. dat hondje! dat poppetje! ik vind ze allemaal leuk :)

  2. De stolpen vind ik super en het poppetje met ”off” op zijn buik vind ik ook goed.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021