|

Conservatorium Hotel hotspot

Het Conservatorium Hotel is tijdens de Amsterdam Fashion Week Van 19 t/m 26 januari 2013 de hotspot voor modeontwerpers, modellen, pers en rich& famous. De prachtige tunes bar is niet alleen de  officiële bar van het AFW, maar heeft ook nog een fijne Volvo  shuttle service van en naar het Westergasterrein.

Tunes Bar: Amsterdam Fashion Week’s officiële ‘Late Night Bar’

amsterdam-fashion-week-drinks-hotelSpeciaal voor modellen, modeontwerpers en alle andere modeliefhebbers houdt het Conservatorium Hotel van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 januari haar Tunes Bar ’s avonds extra lang open. Amsterdam Fashion Weeks ‘Late Night Bar’ is voor iedereen die na afloop van de catwalkshows op de Westergasfabriek wil nagenieten onder het genot van een speciale Amsterdam Fashion Week cocktail.En, hoe ideaal is dat, de  AFW shuttle service brengt de AFW bezoekers elke avond vanaf het Fashion Week terrein naar het Conservatorium Hotel te brengen. Zo kun je nog eens veilig op je torenhoge hakken, in je flinterdunne jurkje een drankje doen met ontwerpers, modellen, fashionbloggers en de rest van de happy Fashion Week few. Ben je in het Conservatorium Hotel, dan kun je gelijk de ramen bewonderen die mode-illustrator Piet Paris gaat de voor deze gelegenheid heeft beschilderd.  Verder zijn er  o.a. tijdelijke shops van Online fashion store The Collector op 19 en 20 januari.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on januari 18 2013. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid