|

De 5 leukste voorjaarsfestivals in februari en maart

Het festivalseizoen lijkt voorlopig nog ver weg, Lowlands en Pinkpop laten nog wel een maandje of vijf op zich wachten. Aangezien ik in ieder geval niet zo lang het geduld heb, heb ik even wat rondgeneusd, en ja hoor, schijn bedriegt! De komende maanden zijn er ook zat plaatsen waar je een dagje los kan gaan, ik heb de leukste voor je op een rijtje gezet!

  Grass number 1 HPC Winterfest

We starten op 21 februari. In Den Haag is er dan een klein festival in het Haags Pop Centrum, waar wat kleinere bandjes naartoe komen om op te treden. Het muziekgenre loopt onwijs uiteen, van jazz tot metal tot soul.

Grass number 25 Days Off

Vanaf 4 maart kan je vijf dagen achter elkaar los in de Melkweg en Paradiso. Elke dag zijn er verschillende DJ’s en acts te zien. Het muziekgenre is vooral veel house, wat dan ook komt van zijn grote broer, 10 Days Off in Gent.

Grass number 3Where the wild things are

In het weekend van 6 maart vindt er ook een ander festival plaats, op een wel heel bijzondere locatie! In de Eemhof in Zeewolde kan je een bungalow boeken en daar het hele weekend los gaan op een klein festival met artiesten als Skip & Die, Mister and Mississippi en Bombay.

Grass number 4Vondelfestival

Van 19 tot en met 21 maart is het Vondelpark the place to be. Iedere avond zijn er op verschillende plekken in en om het park theatervoorstellingen te zien. Wel lekker mysterieus aangezien het geheime locaties zijn.

Festival 3

Grass number 5Loveland Weekender

Als je naar dit festival wilt, moet je er snel bij zijn, de kaartjes zijn al bijna uitverkocht. Dit lijkt erg op het concept van Where the wild things are, in het weekend van 20 maart kan je een bungalow huren in Center Parcs Het Meerdal, bovenin Limburg. Er zijn 4 podia waar artiesten komen als De Sluwe Vos, Mees Dierdorp en Laurent Garnier.
Binnenkort deel ik de leukste festivals in april en mei met je!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 16 2015. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel