|

De leukste voorjaarsfestivals in april en mei

Bij festivals denk je al gauw aan de zomer. Maar in maart en april is er al genoeg gelegenheid om de leukste bandjes te checken tijdens bijvoorbeeld V-land  Festival en Dauwpop. Vandaag de vier leukste festivals volgens Air.

 

Festival- voorjaar-2015Grass number 1Paaspop

Ook voor dit festival moet je er snel bij zijn als je nog een kaartje wilt. Op 4 en 5 april kan je op verschillende plaatsen los op een Paaspop festival, waarbij vooral Schijndel het groots aanpakt. Hier hebben ze een line-up waarvan ik zelf stiekem een beetje jaloers word, met o.a. Kensington, Jett Rebel, The Kooks, Within Temptation en Yellow Claw.

Grass number 2Roadburn Festival

Dit internationale festival vindt van 9 tot en met 12 april in Tilburg plaats. Het is een rock festival waarbij er artiesten als Wovenhand, Enslaved, Fields of the Nephilim en White Hills optreden. Mocht dit helemaal jouw ding zijn, er zijn dit jaar ook dagkaartjes te koop!

Grass number 3V-land Festival

Op 9 mei is in Walibi de eerste editie van het door Veronica TV georganiseerde festival. Over het pretpark staan zes podia verspreid waarbij de genres verschillen van house, techno tot een 80’s/ 90’s/ 00’s podium. Headlines zijn tot nu toe Yellow Claw, Ronnie Flex, Tom Trago en Mr. Polska.

Grass number 4Dauwpop

Dauwpop is met 14 mei het laatste voorjaarsfestival dat we je nog wilden meegeven. Je kan er de hele dag in pretpark Hellendoorn uit je dak met artiesten als Anouk, Dotan en Kensington. Ondanks dat dit festival maar een dagje duurt, kan je er wel een campingticket bij kopen om ook de laatste laatste acts mee te kunnen maken.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on maart 9 2015. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid