|

De Parade: Rockabilly Roadkill

De Parade raast door Utrecht.Welke voorstellingen zijn een echte aanrader en welke kun je beter vermijden, al was het maar vanwege de adembenemende rookmachines?
Vandaag : Rockabilly Roadkill van Orkater/ the sadists

Wat is het?
Een duistere, overweldigende voorstelling met sketches afgewisseld met zang en dans. De groep bestaat uit 3 jonge mannen. Gekleed in industrieel leren broeken, met een ontbloot bovenlijf op een schuin oplopend podium.

De voorstelling gaat over God, een leven zonder god en zijn aanhangers. De voorstelling word in meerdere talen gesproken, waaronder Duits, Engels en Frans. De heren spreken met een overdreven dialect in de vreemde taal dit heeft een hilarisch effect. In het middenstuk dansen de heren een flitsende wisseling van de wacht. De heren wisselen van instrument en vliegen door, over en onder het podium langs.

Adembenemend?
Een prachtig schouwspel, helaas heb ik niet alles van de voorstelling daadwerkelijk kunnen zien. Er wordt tijdens de voorstelling gebruik gemaakt van lichteffecten die versterkt worden met een rookmachine. Deze rookmachine maakt het geen fijne voorstellingen voor mensen met astma. Weliswaar kwam ik er gewoon doorheen door een paar keer in mijn mouw adem te halen.

Tip!
Zorg voor extra ventolin en een zitkussentje… (ik gebruik een knie onderlegger voor in de tuin, handig is een tasje eromheen, zit je altijd droog en kan je het buiten je handtas eraan vast knopen!!)  De hele Parade heeft houten banken, zonder rugleuningen. Na een uur of vier ga je dat toch echt wel voelen.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 26 2011. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...