|

Food Film Festival is om in te bijten

Geef je ogen en smaakpapillen de kost op het Food Film Festival in Amsterdam.

food-film-festival-flyerNiet eerder heeft zo ’n culinair evenement in Nederland plaatsgevonden! Van 18 tot en met 20 maart kun je in Studio/K je ogen  de kost geven bij de zogenoemde ‘food filmsen Airmagazine geeft 2 x 2 filmkaarten weg. Daarnaast bieden de verschillende workshops je de mogelijkheid om de opgewekte trek weer te stillen.

‘Food films’
Eten is in een mensenleven niet weg te denken, het verleidt, beloond en bevredigt ons allemaal! Over zo’n onderwerp zijn dan logischerwijs ook interessante en leuke films gemaakt, het FFF heeft een selectie gemaakt en laat meer dan 20 films zien. Het aanbod varieert van de Oostenrijkse documentaire We feed the world!, de Duitse documentaire over sterrenchef Ferran Adrià van het wereldberoemde restaurant El Bulli tot aan de Nederlandse speelfilm Vreemd Bloed.

Kookworkshops
Worsten maken, wijnen proeven: Doe mee aan de diverse culinaire workshops die aangeboden worden tijdens het FFF 2011. Wil je liever met een drankje de film nog even bespreken? Neem dan plaats aan een tafeltje in het restaurant. Er wordt gekookt vanuit de Youth Food Movement (YFM) gedachte: Er wordt goed nagedacht over alle ingrediënten, die bij voorkeur op een faire manier, zo lokaal en duurzaam mogelijk worden geproduceerd. Groente en fruit zijn zo veel mogelijk seizoensgebonden. Het restaurant zal gedurende het hele festival niet te dure, simpele en goede gerechten op de kaart hebben. De chefs van Studio/K werken gedurende het weekend samen met de chefs van YFM.

Ben jij een ware culi-filmliefhebber? Laat dan het Food Film festival vol zintuiglijk genot niet aan je voorbijgaan en bestel kaartjes op de website FFF. Op deze website is natuurlijk ook nog meer info te vinden over het programma. Je kan natuurlijk ook meedoen met onze actie en 2 x 2 filmtickets voor het FFF winnen.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on maart 2 2011. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Food Film Festival is om in te bijten”

  1. En in juni naar Stawberry Earth :-)

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...