|

Girls First concert op het Java- eiland

Het Java- eiland werd 9 juni overspoeld met feestgangers die Girls First kwamen bezoeken. Airmagazine was ook van de partij en genoot van de optredens van o.a. Alain Clark, Racoon, Ben Saunders, Anita Meijer en Miss Nine.

girls-first-java-eiland-amsterdamBecause I am a girl
Plan was natuurlijk al een tijd bekend met de slogan “Because I am a girl”, maar heeft nu definitief voor meisjes gekozen. Girls First vroeg dan ook aandacht voor meisjes over de hele wereld die achtergesteld worden en zoveel meer kansen verdienen.
Meisjes hebben heel veel invloed op hun omgeving omdat ze, als ze een opleiding volgen en zelfstandiger zijn, meer geld gaan verdienen en later beter voor hun eigen kinderen kunnen zorgen.

Just do it!
Eén van de doelen van Airmagazine is om meiden en vrouwen te informeren en ze te laten zien dat ze alles kunnen  worden wat ze willen als ze er maar voor gaan. Dus je begrijpt wel dat wij Plan helemaal steunen en het geweldig vonden om Girls First bij te wonen.  Ben jij ook naar  Girls first geweest? Welk optreden vond jij het leukst? Laat het ons weten! Om  nog even na te genieten of om te zien wat je gemist hebt, hieronder een sfeerverslag.
[nggallery id=13]

Posted by on juni 12 2011. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Girls First concert op het Java- eiland”

  1. Ik was er natuurlijk bij maar alleen achter de schermen. Zaterdag 18 juni komt het concert op tv, voor wie het heeft gemist :-) (zoals ik!)

  2. Ja! Ik ben aan het heen-en weer sjezen geweest, maar ik heb best veel gezien. Vooral Alain Clark vind ik echt een entertainer.

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...