|

Lunchen voor Liberia

Bezoek deze maand Happietaria om goedkoop en goed te lunchen, dineren of te genieten van een high tea in het centrum van Rotterdam èn steun ondertussen een goed doel

Lunch voor Liberia
Dinsdag 12 maart is in Rotterdam Happietaria geopend. Dit restaurant aan de Meent is  een initiatief van studenten van de studenten-verenigingen NSR, C.S.F.R. en VGSR. Doel van Happietaria is om geld op te halen voor een project in Liberia, één van de armste landen van Afrika.

Lekker eten voor weinig
Bij Happietaria kun je terecht voor een broodje, of zelfs een high tea. Happietaria is 4 weken lang en 6 dagen per week geopend. Behalve standaardgerechten met vlees, vis of vegetarisch voedsel kan er ook een speciaal Liberiaans menu gegeten worden. Happietaria wordt gerund door studenten. Heb je voedselallergieën dan wordt geprobeerd daar rekening mee te houden, maar zekerheid kunnen ze niet bieden.  Maar je kunt natuurlijk ook gewoon langsgaan voor een drankje.

Winst voor onderwijs
Alle winst van het project gaat naar onderwijs aan vrouwen in Liberia. Dit is hard nodig, aangezien 1 op de 3 vrouwen in dit land onder de armoedegrens leeft. Het streven is om € 30.000,- op te halen, waarmee zo’n 100 à 150 vrouwen een tweejarige avondopleiding kunnen krijgen.

studenten-rotterdam-steunen-goed-doelPraktische Informatie over Happietaria
Omdat het een tijdelijk restaurant is moet je er wel snel bij zijn, het is geopend tot 12 april. Je kunt heel gemakkelijk online reserveren en de menukaart alvast bekijken. Zondag is Happietaria gesloten. Je vind het restaurant schuin tegenover Dudok, helaas heeft gebouw het geen lift.
Adres: Meent 119 3011 JH Rotterdam

Posted by on maart 13 2012. Filed under Events, Hotspots, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Lunchen voor Liberia”

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid