|

Mannelijk alternatief voor een high-tea; de glutenvrije Guy Tea

Jong en Glutenvrij organiseert op 29 augustus een glutenvrije Guy Tea in Utrecht, en dames zijn ook uitgenodigd. Airmagazine.nl is nu al fan!

Guy Tea

Vind je ook snel een excuus als je vriendin begint over en high-tea? Ben je niet zo van de minikleine zoete hapjes en scones en broodjes zonder korst met komkommer? Dan is de Guy Tea wat voor jou!

guy-tea-airmagazine-glutenvrij-ncvJong en Glutenvrij

Jong en Glutenvrij wilde een concept bedenken waar juist veel mannen op af komen. En daarom hebben ze een gezellige namiddag georganiseerd waarbij je glutenvrij helemaal je lol op kunt. Er is glutenvrij bier en fris, er zijn hapjes als pizza’s en dergelijk. En je mag je vriendin meenemen!

Hoe, wat, waar?

Voor € 15,- kun je je via de site van Jong en Glutenvrij aanmelden! Het event vindt op vrijdag 29 augustus plaats vanaf 16 uur in Utrecht.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on augustus 20 2014. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid