|

Mooiste groene terras in Rotterdam

Vakantie en twintig graden in de zon, het is het perfecte moment om een terrasje te pakken. Voor het groenste terras met het mooiste uitzicht moet je bij Engels aan het Weena in Roterdam zijn.

groen-stadsterrasBeste uitzicht van Rotterdam

Voor het groenste terras in het centrum van Rotterdam moet je veertig meter de lucht in. Op het dak van het Groothandelsgebouw bevindt zich namelijk het adembenemende dakterras van Engels Grandcafé Restaurant Zalen. Het mooi aangelegde dakterras staat vol planten, bloemen en kruiden en als je ietsje verder kijkt  zie je de geweldige skyline van Rotterdam.

leukste-terrassen-rotterdamZuurstof happen in de stad

Stadslandbouw wordt steeds hipper en het dakterras van Engels is het bewijs dat je geen tuin nodig hebt voor een groene oase. Het terras van Engels is bron van zuurstof, de beplanting bindt CO2 én maakt de stad een beetje mooier.

lunchen-uitzicht-terrasSimpel Engels checken

Van mei tot en met begin oktober is het dakterras bij goed weer open. Op de website van Engels check je thuis heel gemakkelijk of je het terras op kunt voor kleine hapjes of een lekkere salade en kom je uit de warme trein stappen dan zie je aan de groene vlag op de Entresolverdieping ( hoek Stationsplein/ Weena) of je van een koud biertje kunt genieten tussen het groen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on mei 6 2013. Filed under Events, Hotspots, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid