|

Op De Tôffel 2012

Gratis te gekke bandjes bekijken? The Kik, Mr Polska, Splendid, Kraantje Pappie en Drive like Maria treden dit weekend allemaal op op het Vrijthof.

Waar de Kraan nu is!

Zondag 24 juni is Kraan in ieder geval makkelijk te vinden, want hij treedt op Op De Tôffel in Vierlingsbeek. Voor de twintigste keer word dit gratis festival vol popmuziek en theater op het Vrijthof gehouden. Van Belgisch best bewaarde rockgeheim Horses On Fire uit Gent tot 3FM Serious Talent Capeman en van airmagazine-interview-thekik gipsy-klezmer-ska van Klavan Gadje tot Folkpop van Marten de Paepe, je vindt het allemaal in Vierlingsbeek. Feesten op de pompende electro en hiphop van Mr. Polska of de beats van Kraantje Pappie kan ook, want ook zij zijn  op op Op De Toffel te horen. Verder treden o.a op: Birth Of Joy en Rats On Raft.

De nieuwe dwdd huisband The Kik

Het album van Nederland’s hotste beatgroep The Kik Springlevend staat boordevol onvervalste Nederbiet en de single Simone is een echte hit. Mocht je The Kik nog niet kennen, komend seizoen is The Kik de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door!

Drive like Maria

Kortgeleden kwam het langverwachte tweede album van Drive Like Maria uit. Komende zomer rockt op grote festivals als Zwarte Cross en Pukkelpop, maar eerst mag Op De Tôffel er aan geloven! O en wist je trouwens dat de gitariste van Drive like  Maria Nitzan Air-girl is? Volgende week kun je op Airmagzine een interview met haar vinden.

air-girl-nitzan

Alle informatie over Op De Tôffel 2012 is te vinden op www.opdetoffel.nl.

Posted by on juni 22 2012. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid