|

Rue Denoyez, graffiti pieces all- over

Bij metrohalte Belleville vind je een multiculturele wijk vol creatievelingen. Je kunt je er tegoed doen aan chinese cake of voor heel weinig geld kleding shoppen in één van de Aziatische winkeltjes. Mis de echte hotspot niet: de Rue Deyonez.

special-parijs-mijnschatjeRue Denoyez is de enige plek in Parijs waar je legaal graffiti pieces mag zetten en de hele straat is dan ook een kakofonie van kleur en vorm. Geen tags van verveelde rotjochies, maar echte kunstwerken sieren de gehele straat, containers en prullenbakken. Kijk ook niet verbaasd op als het kunstwerk dat je in de Rue Denoyez  wil fotograferen na een rondje Belleville opeens weg is, de muren veranderen constant! Kijk mee en geniet van alle kleurenpracht van Rue Denoyez.

Je kunt op de foto’s klikken om ze in het groot te bekijken.

mijnschatje-in-parijs-met-airmagazinemet-mijnschatje-parijsHet was ook op de hoek van deze Rue Denoyez dat we een interview hadden met lowbrow artist Marie Blanco Hendrickx aka Mijn Schatje. Zij nam ons mee naar deze plek en zal later deze week ook haar andere favorieten met je delen.
Maar morgen eerst het interview dat we met haar hadden!

Posted by on augustus 11 2011. Filed under Hotspots, travel, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Rue Denoyez, graffiti pieces all- over”

  1. […] Air Magazine travel events […]

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid