|

Simpele Paasversiering

De paaseitjes liggen in de supermarkten, je niest je weer een ongeluk vanwege de narcissen die overal op tafel staan;Pasen komt er aan. Dus wij verzamelden alvast de leukste stofvrije, hooikoortsvrije paastips voor je, om het feest compleet te maken!

paaskrans-zonder-hooikoorts Het echte lente effect krijg je door deze leuke krans en geen last van hooikoorts!

Maar ook deze rietjes zijn leuk voor de lente sfeer en natuurlijk extra leuk met Pasen.
Ben je een creabea en wil je iets leuks maken voor je kinderen? Met deze paashaas handpoppen ben jij, maar ook de kinderen wel even zoet.

Zoek je naast stofvrije versiering ook nog iets waar je paaseitjes leuk in kunt bewaren, dan zijn deze potten iets voor jou!

En als je dan toch lekker bezig bent met je kids, dan zijn deze paashaas maskers ook leuk en makkelijk om te maken! Alleen maar even printen..

Ben jij of je kind allergisch voor eieren, en zit eieren versieren er met pasen niet in? Dan is deze kleurplaat wel leuk om te versieren! Extra tip: je kunt ze ook nog uitknippen en ophangen als versiering.

Als de bovenstaande knutsel werkjes nou net iets te makkelijk zijn, dan is dit ei van papierstroken wel leuk om te maken!

Wil je graag je huis voor Pasen versieren maar moet het vooral zo stofvrij mogelijk? Deze stolpen zijn helemaal leuk maar wel makkelijk schoon te houden

Voor meer fijne paasrecepten, hartvormige echte eieren en mooie doe- het-zelf ideetjes kun je natuurlijk op Airmagazine zoeken op pasen en  leuke paasideeen kun je ook ons Paas board bekijken op Pinterest:

www.pinterest.com/airmagazine/airproof-pasen/
www.pinterest.com/annesara/pasen/

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on maart 11 2013. Filed under Art, Crafty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021