|

Gallerie Espace 117 Summer Shop

Pop-up stores zijn de trend van de laatste jaren. In eerste instantie ontstaan om leegstand van winkelpanden tegen te gaan, maar inmiddels ook vaak op een handige manier gebruikt als een extra reclame uiting van veel merken. Zo had H&M afgelopen maand een container-winkel op het strand van Scheveningen staan met een speciale collectie, die zij in de spotlights wilde zetten.

Gallerie Espace 117 Summer Shop
Dat pop-up stores een hit zijn, blijkt wel uit het feit dat zelfs galerieën aan dit fenomeen mee gaan doen. Espace 117, om de hoek bij de Eiffeltoren, tovert voor een zomer de galerie om tot geweldige pop-up store waar je tijdelijk ook kleding, sieraden en meubels van designers kunt kopen. Galerie Espace 117 is voor een paar maanden omgetoverd tot een galerie slash boutique. De collectie van ready-to-wear designer Madame Bergamote wordt er nu verkocht naast de reguliere werken van schilders en fotografen. De prachtige sieradenlijn van oa Les Dissonances wordt gepresenteerd als kunstwerk tegen de wanden. En het geheel krijgt een huiselijke sfeer door het gebruik van stukken van interieur designers. Voor genoeg variatie door de maanden heen zal worden gezorgd door kleine flash collecties, die het beeld van de Pop-up store regelmatig zal doen veranderen.

Sieradencursus
Mocht je liever wat actiever zijn, dan alleen maar kwijlend-hiervoor-moet-ik-nog-heel-veel-sparen rondneuzen. Er worden deze zomer ook cursussen bij Galerie Espace gegeven. Heb je altijd al sieraden willen maken of cupcakes willen leren bakken en ga je toch nog naar Parijs? Dan weet je nu waar je moet zijn!

De Pop-up store is nog dagelijks te bezoeken tot 9 september op 117 rue Saint Dominique.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on augustus 24 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...