|

Jivika Biervliet en Domenico Cioffi op de AFW

Op zaterdag 26 januari lieten Domenico Cioffi en Jivika Biervliet in een combinatieshow hun nieuwe ontwerpen zien. De show hoorde bij het Fashion Week Talent Lab, wat betekent dat de ontwerpers de uitdaging kregen zich in 10 outfits te laten zien.

Domenico Cioffi goes Gaga

Domenico Cioffi mocht de show starten. De show begon met een paar mooie zwart/ witte jumpsuits. Hij gebruikte vooral ronde vormen die iets weg hadden van een konijn.

romyvandenboogaart-airmagazine

romyvandenboogaart-airmagazine

romyvandenboogaart-airmagazineWat erg op viel in de show van Domenico waren de ronde, korte jurkjes die veel terugkwamen. In de show hadden de schoenen als terugkerend thema de jaren ’60. Er kwamen sandaaltjes langs en pumps waarbij de hak afgeleid leek te zijn van de jaren ’60. Na een paar ontwerpen kwam er wat meer kleur in de outfits, een mooie blauwe rok kwam voorbij en ook blauwe sandaaltjes, jasjes en brillen(Die Lady Gaga geweldig zouden staan, heel Haus of Gaga)  werden geshowd.

romyvandenboogaart

romyvandenboogaart-airmagazineJivika Biervliet en de Flintstones

Nadat Domenico zijn outfits geshowd had, was Jivika aan de beurt. Jivika had alleen maar mannen en één klein meisje in haar show lopen. De kleding was simpel. De meeste outfits waren in het zwart of wit, met als uitzondering een klein detail: roze oordopjes! De modellen hadden allemaal roze oordopjes in hun oren en op hun blote voeten geplakt.

In de show van Jivika kwam veel afwisseling in het gebruik van stoffen voorbij. Er zat een ontwerp tussen waarin plastic verwerkt was, zodat de outfit een soort cape kreeg. Meerdere shirts waren zo gemaakt dat ze een vogelachtig effect kregen, doordat er allemaal kleine rondjes over elkaar heen bevestigd waren.
De afsluiter van de show was een klein meisje, van een jaar of vijf, zes, dat aan de hand van een ander model de catwalk af ging. Ze had een zwarte muts op met een antenne en ook op haar voeten waren een paar roze oordopjes geplakt.

afw-jivika-biervliet-cioffi-airmagazine

romy-van-den-boogaart-airBeeld: Romy van den Boogaart

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on januari 30 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel