|

SuperTrash store Rotterdam geopend

SuperTrash heeft sinds vandaag ook een filiaal in Rotterdam! Wij brachten vanmorgen een bezoekje aan de splinternieuwe, prachtige winkel op de Meent.

supertrash-pumpDe feestelijke opening is pas over een paar weken, maar wij wilden graag alvast met eigen ogen zien hoe Olcay ‘s imperium zich verder heeft uitgebreid.

Vlakbij de markt, aan de zo levendige Meent,  in Rotterdam, vind je de nieuwe SuperTrash store. De winkel ziet er sfeervol en strak uit en aan elk detail lijkt gedacht te zijn.  Hier geen deprimerende spots, maar zachte,warme verlichting.  Natuurlijk is er  genoeg te zien, van sexy pumps tot klassieke jasjes in Chanel stijl. Achterin de shop is de nieuwe denimlijn STenim te bewonderen, waarbij wij vooral erg gecharmeerd waren van de jeans jumpsuit en de jersey shirts.

Ben je ook toe aan een nieuwe jeans, een jurkje of een hele nieuwe garderobe? Bezoek de winkel op onderstaand adres!

SuperTrash Store Rotterdam
Meent 85
3011JG Rotterdam

[nggallery id=3]

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on maart 11 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid