|

What’s in my bag: Charlotte

airmagazine

What’s in my bag: Charlotte Brandhorst ( 17 ) scholiere.

tas-purdey-charlotteOp deze tas van Purdey ben ik stapelgek. Het heeft een handig formaat en past bij iedere outfit. Deze tas ging dan ook met me mee toen ik vlak voor kerst met mama naar Parijs ging.

Voordat ik op pad ga, gooi ik vaak mijn lenzendoosje in mijn tas. Voor het geval dat mijn lenzen gaan irriteren. Ik heb lang een bril gedragen, maar sinds een paar jaar draag ik lenzen. Af en toe draag ik nog wel een bril, eentje uit de collectie van Kassandra Schreuder
(bekend van Hollands Next Topmodel 2007).

Van al de steden waar ik tot nu toe ben geweest, is Parijs verreweg mijn lievelingsstad. Ik vind de sfeer daar heerlijk. Zo vlak voor de kerst was Parijs helemaal in kerstsfeer. Vooral de Champs Elysées was erg leuk, die stond aan weerszijden vol met kerstkraampjes. Op het kaartje van Parijs vonden we de plekken waar we heen wilden en met de metrokaartjes kwamen we er.kaart-ticket-metro-parijs

Vandaag heb ik Mentos kauwgom bij me, maar er zit altijd minstens één pakje kauwgom in mijn tas. Ik wil absoluut niet dat er vreemde geuren uit mijn mond komen en daarbij komt dat ik graag een frisse smaak in mijn mond heb.

Mijn iPod heb ik bijna altijd bij me. Ik vind het soms heerlijk om me af te sluiten van de wereld door te luisteren naar muziek. Verder gooi ik mijn telefoon altijd in mijn tas, dan kan ik contact houden met vrienden en familie.

whats-in-my -bag-air

Ook smeer ik graag wat op mijn lippen. Daarom zit er meestal wel een lippenbalsem of lipgloss in mijn tas. Deze hele fijne met glittertjes is van de HEMA.
De heerlijke, witte sjaal kreeg ik van de goede Sint, net als de  portemonnee van Fossil. Op de sjaal ben ik echt verliefd: hij is lekker lang, zacht en bovendien houdt hij me goed warm.

fossil-whats-in-my-bag


Al deze spullen worden beschermd door een berg kassabonnetjes. Ik krijg een kassabon, stop hem in mijn tas en haal hem er voorlopig niet meer uit. Zo wordt mij tas steeds meer gevuld met kassabonnen. Typisch mij.

Vind je dat jij de volgende What’s in my bag moet doen?
Mail minimaal 5 (scherpe) foto’s van jouw tas+ inhoud naar fashion@airmagazine.nl! Vermeld hierbij: naam, leeftijd en je beroep/studie.
Vertel welke spullen we zien, waar je ze gekocht, van welk merk ze zijn en waarom je ze bij je hebt
en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas.

Posted by on februari 27 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid