|

Ontmoeting Cindy Crawford voor C&A

Mijn uitgangspunt voor Airmagazine is toch wel dat alles mogelijk is, ook als je astma of allergie hebt. Dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden zijn vaak bereikbaarder dan je denkt. Gisteren reed ik in een Airproof privétaxi naar het C&A event waar de spring summer 2013 collectie getoond werd en waar ik Cindy Crawford ontmoette.

Cindy crawford@ C&AClaudia, Christi, Cindy en C&A

Toen ik als vijftienjarige voor het eerst een Vogue in handen kreeg , snapte ik het opeens. Dus daar stonden ze, de supermodellen Linda, Naomi, Claudia, Cindy…. in de Vogue. Ze waren zo onbereikbaar dat ze niet eens in Nederlandse bladen te zien waren. Het zou nooit in me opgekomen zijn dat ik jaren later nog geen twee meter van Cindy af zou staan met een camera in mijn hand. En toen ik als student jarenlang de klantendienst van C&A Rotterdam Centrum bestierde kon ik niet bevroeden dat ik zo’n 15 jaar later voor hetzelfde bedrijf als razende reporter zou fungeren in Düsseldorf, tussen de internationale pers en C&A medewerkers uit de hele wereld. Maar 17 oktober was het dus zover, ik stond oog in oog met Cindy C herself op het C&A event.

Preview van de zomercollectie 2013

Privé taxi naar Dusseldorf

Gewapend met camera en een lunchpakket ging ik richting Düsseldorf. In mijn eigen taxi, want de rest van de genodigden droeg parfum en de pr dames van C&A gunden me een reis zonder astma aanvallen. Het hele C&A event werd gehouden in de prachtige Alte Schmiedehallen, een soort  Westergasterrein plus.

Ik vond het supercool om tussen het gemengde en internationale gezelschap te lopen. Het was een soort Amsterdam Fashionweek, maar dan beter georganiseerd en met hele relaxte mensen.

Studs,ethnic en nineties

Ik dook gelijk de hal met kleding in om snel wat foto’s voor Airmagazine te maken. Vooral de neonkleurige Aztekenprints vielen me op, net als de zuurstokroze tasjes en duizenden studs. Het werd me wel weer duidelijk; H&M heeft de naam hip te zijn, maar C&A is stiekem veel leuker dan de naam die het heeft. De lekker ruige Clockhouse collectie vond ik vooral leuk voor hele jonge meiden, alternatief en zo retro nineties.En dan was er de Salt n Pepa meets Rihanna met comicprints, verfspetters,blije bomberjacks en racerback topjes en vrolijke kleuren. Die kwamen tijdens de show ook allemaal voorbij natuurlijk. Mijn frontrowplekje was bezet, dus ik ging op een trapje zitten, vlakbij de fotografen, mijn vaste Fashionshow plek. Ik ben benieuwd of je nieuwe collecties net zo leuk vind als ik. Voordat ze in de webshop komen, hier alvast wat foto’s…

Oeh Baby baby…

Neneh Cherry 2013

Ontmoeting met Cindy Crawford

De lunch was super verzorgd, maar helaas bleef het bij mij vooral bij kijken en koffie. Gelukkig was het tijd voor een streng bewaakt, strak gepland  persmoment van supermodel Cindy Crawford.  Bizar om zo dicht bij zo’ n grootheid te kunnen staan die je al duizenden keren  op tv en in de bladen  hebt gezien. Ze vertelde geroutineerd over de  Cindy Crawford@C&A collectie. Die is lekker divers en draagbaar, zonder al te veel poespas, helemaal Cindy dus.

Cindy over de samenwerking met C&A

DIY jeans van C&A

Daarna rende ik naar de jeans; je kon een jeansblouse in jouw maat pakken  en deze  met de door jouw aangewezen studs laten customizen. Ik heb de mijne opgeleukt met een grote diamant achter, net onder mijn kraag.

En hier alvast wat foto’s van de spring/summer 2013 show….

Na de show was er nog tijd om foto’s te maken en rond te kijken.  Moe van alle indrukken sprong ik in een heerlijke taxi, met mijn eigen lunch, op weg naar huis. Het was, zelf voor een redelijk doorgewinterde fashionista als ik een hele ervaring en ik heb ervan genoten.  Super bedankt C&A voor de tot in de puntjes verzorgde dag. Enne… ik hou me van harte aanbevolen voor het volgende event!

C&A- supermodelBeeld: F.Stip

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Bewaren

Posted by on oktober 18 2012. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid