|

Werken met de bijna perfecte man

air magazine-tommy-hilfiger-mode-ontwerpster

Sinds kort zit er een man bij mij op de afdeling. Ja, je leest het goed, in het modewereldje gedomineerd door vrouwen, hebben we nu een man cadeau gekregen. Zomaar gratis en voor niets zat hij daar opeens op een dag. Net als de grote wolk parfum trouwens…

Coca-cola-light-break!
Het type verzorgd, lang, prettig om te zien en ook nog eens goed gekleed. Mooier zou je je niet kunnen wensen als uitzicht vanachter je computertje. Maar… mocht je nu beelden van de coca-cola-light-break op je netvlies tevoorschijn toveren, kan ik je meteen uit de droom helpen. Het is kijken kijken niet aankomen, want hij is totaal niet geïnteresseerd in het vrouwelijke geslacht. De downside van werken in de mode.

tommys-girl-airmagazine

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid parfum
Klein minpuntje bij verzorgde mannen is vaak dat ze denken, dat ze echt niet zonder een geurtje door het leven kunnen. Of beter gezegd, dat ze denken dat ze echt niet zonder een dagelijkse portie van 30 ml parfum kunnen. Wanneer ik ’s ochtends nog maar half wakker de deur van kantoor opendoe, ruik ik of hij inmiddels al hard aan het werk is. En om eerlijk te zijn, weet ik dat pas liever op het moment dat ik iedereen goedemorgen groet.

coca-colaOp de vlucht voor geur
Ik ben gelukkig niet allergisch voor parfum, maar ben wel mijn hele leven al gevoelig voor sterke geuren. Schoonmaakmiddelen zoals chloor zorgen er soms voor dat ik het sneller benauwd krijg. Niet echt bevorderlijk voor mijn fitheid dus, als er zo’n wolk ergens de hele dag achter me hangt. Maar probeer dat maar eens op een subtiele manier uit te leggen. Hoe vraag je aan iemand, die denkt ons er een plezier mee te doen, of het aub een tandje minder kan?

Als Abby met Caf-pow
Ik heb de oplossing nog niet gevonden. En zolang mijn naaste collega’s het niet eens ruiken, hou ik het voorlopig nog maar even voor mezelf. Een dagelijks tripje naar het cola-automaat doet voorlopig wonderen, maar mocht je de ultieme tip hebben… let me know! Ik probeer namelijk al jaren te minderen op mijn cola-verbruik…

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 21 2011. Filed under Real life, Real life/Future, Tommy`s girl. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Werken met de bijna perfecte man”

  1. Tip… dat is lastig. Ik vraag mensen altijd onder vier ogen of ze misschien hun geurtje thuis willen laten. Dat ik het echt heus lekker vind, maar dat ik het gevoel heb dat er een olifant op mijn borstkas staat. Vaak helpt het aardig.

  2. ik heb zo’n vaag vermoeden dat ie Air ook leest… tis opeens veeeeeeel minder ;-0

  3. Oef, gelukkig dat ‘ie ‘t snapt!
    Ik begin er tegenwoordig ook steeds vaker over. Dat ik niets tegen hun geurtje heb (vaak vind ik het zelfs nog wel lekker, voordat ik begin te hyperventileren tenminste), maar dat mijn luchtwegen er minder blij van worden. De meeste mensen houden er dan wel rekening mee (en anders zet je heeeel nadrukkelijk het raam open, toch?)

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel