|

Adidas store Champs- Élysées

Als er één reden is om de Champs- Élysées wel te bekijken is het de Adidas Flagshipstore die daar zit. De Adidas shop in Parijs heeft afgezien van de Originals collectie ook een aantal exclusieve lijnen. Zo kun je in Parijs terecht voor het prachtige Y3, het futuristische Adidas Slvr en de Porsche  lijn, maar je vindt er ook de uitbundige Jeremy Scott sneakers en de yogacollectie van Stella Mc Cartney voor Adidas.

Adidas slvr
Adidas slvr brengt hele stylish casual kleding. Minimalistisch en modern. Inspiratie voor de Herfst/winter collectie 2011 is uit ruimtereizen en sport gehaald waardoor de kleding wat futuristisch aandoet. De accessoires zijn ontdaan van alle franje, maar goed doordacht.

airmagazine-adidas-trends-2011

Stella Mc Cartney voor Adidas
Ook de collectie van Stella voor Adidas is te koop aan de Champs Elysées. Vooral van de yogaschoentjes was ik erg gecharmeerd.

procera-ballerina-yoga-adidasLekker zitje
Natuurlijk is  een groot deel van de winkel gevuld met fijne trainingsjasjes in alle kleuren van de regenboog. Nadat Run DMC er in de jaren tachtig mee liep duurde het tot half jaren negentig eer deze klassieker  weer volop gedragen werd. Maar voor wie het gemist heeft:  onder jongeren zijn de jasjes weer helemaal hip, dit keer met een skinny jeans en niet matchende schoenen. Naast jasjes en shirts is er een enorm aanbod tassen en naast de sportschoenen staat  er zo’n fijne gecustomizede stoel waar je even uit kunt rusten of een nieuw paar sneakers kunt passen.

Jeremy Scott
Adidas komt voor de winter van 2011 met een nieuwe lijn van de bekende ontwerper  Jeremy Scott die weer een aantal leuke en excentrieke kledingstukken en schoenen  op de proppen is gekomen. We zagen o.a. t- shirts met panterprint en klauwen, een  jurk met pandaprint en sneakers die verdacht veel op een knuffel (panda)beer leken.

Adidas Y-3
Ook de collectie die voortgekomen is uit de samenwerking van Adidas met Yoshi Yamamoto is te koop in de flagshipstore. Adidas Y-3 is een geweldige collectie in vooral zwart en wit. We zagen prachtige hooggehakte laarsjes van doorgestikte stof met sneakerinvloeden, veterlaarzen voor hem met gestreepte hakken en simpel ogende kleding met een uitgekiend en bijzonder silhouet.

Adidas store Champs- Élysées
22, avenue des Champs-Élysées
75008  Paris

Aanbevolen artikelen:

Posted by on augustus 25 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Adidas store Champs- Élysées”

  1. damn! die laatste sneakers zijn to have!

  2. ik wil di panda adidas

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...