|

Nickjeans, jeans voor echte vrouwen

Een fijne jeans vinden die echt mooi zit is best een opgave. Vooral als je geen 16 meer bent en wat meer op kwaliteit en een goede pasvorm let. Nickjeans komt nu met de spijkerbroek met een perfecte pasvorm voor elk figuur.

nickjeans-denimTerwijl heel schoolgaand Nederland jeans shopt bij de H&M, Bershka of Zara vragen volwassen vrouwen zich al jaren af wanneer er nou eens jeans verschijnt die hen mooi staat. Gelukkig heeft Nickjeans nu een denimlijn voor echte vrouwen uitgebracht.

Nickjeans is een nog redelijk onbekend, Nederlands merk dat zich onderscheidt in kwaliteit, pasvorm en betaalbaarheid. En Nickjeans wordt al in meer dan 250 winkels in Nederland verkocht. Misschien klinkt dat degelijk, maar hoe fijn is het om een goede jeans te hebben die je prachtig staat?

Om te beginnen, de modellen van Nickjeans zijn verkrijgbaar vanaf maat 34 t/m 48. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende trendy washings en hebben mooie details en stiksels. Wat ook fijn is aan deze denimlijn is dat alle jeans een regular waist hebben, dus je hoeft niet bang te zijn dat je string boven je broek uitpiept. De prijzen van de Nickjeans broeken variëren van €79.95 tot €99.95

Ben jij klaar voor je lentegarderobe? Pas eens een broek van Nickjeans. Of kijk hier hoe je zo’n fijne jeans wint!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on maart 15 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...