|

Sally Hansen Salon effects nail polish strips

Vanaf september liggen ze eindelijk in de winkels: de Sally Hansen Salon effects nail polish strips. Prachtige nagelstickers die ervoor zorgen dat je ook met astma prachtige nail art kan dragen.

Enige maanden schreven we er al over, maar nu ze dan ook echt in Nederland te koop! De Sally Hansen Salon effects nail polish stripszijn niet zomaar stickers voor op je nagels, ze zijn gemaakt van nagellak en zien er ook uit als nagellak, maar dan met een printje. Het lijkt dus alsof je bij een nail artist bent langs geweest, terwijl je gewoon stickers gebruikt. Ideaal als je zoals ik een bijna- dood ervaring krijgt als je alleen al langs een nagelsalon loopt vanwege de chemische lucht. De dessins zijn supermooi en erg verschillend in stijl, dus er is altijd wel een setje bij dat je aanspreekt.

salon-effects-nail-polish-stripsHoe werken de nail polish strips?
Je maakt je nagels schoon, duwt je nagelriemen terug en ruwt je nagels op.
Leg alle nagelstickers op een rij en bepaal welke tien het best op je nagels passen
Haal de beschermlaagjes van de strip af  en plak de strip zo dicht mogelijk bij je nagelriem. Je wrijft de strip op je hele nagel. Omdat de strips rekbaar zijn kun je er een beetje mee smokkelen en komen de strips mooi glad op je nagel te zitten.

Bij mijn wijs- en middelvinger beschadigden de strips al na twee dagen een beetje, maar ik heb dan ook gewoon afgewassen, artikelen getypt en mijn handen niet ontzien.

Een doosje Sally Hansen Salon effects nail polish strips bevat:
Een blaadje met informatie en gebruiksaanwijzing
een vijl
een houten bokkepootje
twee keer acht nagelstrips, vacuum verpakt.
Een pakje nail polish strips kost €11,99

In een pakje Sally Hansen Salon effects nail polish strips zitten twee keer 8 nailstrips in verschillende maten(en met iets verschillende dessins) zodat er altijd tien passende voor je bijzitten. Met nagellak remover haal je de strips er gemakkelijk af.

Benieuwd geworden? Als je meedoet met de winactie krijg je een setje thuisgestuurd!

Posted by on augustus 29 2011. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Sally Hansen Salon effects nail polish strips”

  1. Waar kan je ze kopen? Ik heb overal gezocht.

    Meestal neem ik ze uit Estland mee.

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid