|

De leukste oranje fashion

De oranjegekte is nu echt losgebarsten. De winkel hangen vol met rood- wit -blauwe en oranje kleding met hier en daar en leeuw en de reclamefolders kleuren oranje. Maar wat trek je aan op de allerlaatste Koninginnedag? Heb je nog een Modemeisjes EK- jurkje hangen? Ga je voor een budgetshirt of juist voor de luxe jurk? Airmagazine heeft een aantal kleding opties en het goedkopere zusje voor je op een rijtje gezet.kenze-trui-tijger-ripoff

koning-willem-alexanderDè  hit van lente 2013 onder de fashionista’s en modebloggers is de Kenzo trui met tijger die je voor rond de € 300,- in o.a. het groen en grijs kunt kopen voor heren en dames.

koning-willem-alexanderNo 418 heeft de superhippe King Alex sweater, natuurlijk gecopycat van Kenzo maar  met kroontje.Deze sweater is ook voor girls èn boys en al te koop voor €30,- bij no 418 .

koning-willem-alexanderBij de Bijenkorf heb je deze ultrahippe mouwloze zijden blouse in een knallende oranje kleur. Van zijde en voor 69,95 is die voor jou.

koning-willem-alexanderDe HEMA verkoopt een wat simpeler model shirt,  wat wel helemaal op koninginnedag inspeelt. Van katoen, en voor nog geen tientje.


koning-willem-alexanderKies jij liever voor het gemak en de chique uitstraling van een jurk? Bij Nelly.com heb je dit oranje exemplaar, met hippe uitsneden in het midden, voor 64,95.

koning-willem-alexanderBij Zalando kun je deze prachtige Benetton-jurk kopen, en dat voor minder dan de helft van de prijs.

koning-willem-alexanderOok de heren dienen er feestelijk bij te lopen op 30 april. Hou je van een hip merk? Kies dan voor een tshirt van Superdry. Bij de Bijenkorf te koop voor net geen 40 euro.

koning-willem-alexanderBij de Bristol vond ik dit koninginnedag shirt met blauwe skull. Nadeel is dan natuurlijk wel dat je het maar één dag aan kan. Maar who cares voor de prijs van 5,39!

nailwraps-oranje-nailartkoning-willem-alexanderHou je meer van subtiele oranje details? Ga voor deze nagelstickers van het Kruidvat of de sjerp van de HEMA.

Posted by on april 19 2013. Filed under Fashion, Fashionnews, Featured, Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid