|

WK voetbal versiering DIY

Het WK is weer in zicht! Nu kan dit natuurlijk avondenlang gedwongen voetbalwedstrijden kijken betekenen, terwijl vriendlief intens aan het genieten is… Maar een leukere tijdsbesteding is het uitproberen van deze oranje  DIY’s, zodat je de rest van het huis ook meteen een Hollands tintje kan geven!

Vlaggetjes zelf maken

Om het huis super simpel en heel vrolijk in oranje sfeer te hullen is het leuk om slingers en vlaggetjes te maken. Of een stylish deurkrans.

thapaperjar-slinger-nederland

Oranje hapjes

Mocht je nu eigenlijk ook weer zo snel mogelijk van al dat oranje spul af willen, dan is het bereiden van wat in thema gekleurde snacks de ideale oplossing!
Deze kaashapjes zijn helemaal in stijl bij een voetbalwedstrijd.
Daarnaast zijn voetbal cupcakes, of om het gezond te houden oranje pistolets ook zeker een aanrader.jennnycookies

WK make-up

Mocht je écht helemaal niks met versieringen in je huis hebben, kan je nog altijd jezelf versieren. Hier zijn erg veel manieren te vinden om een beetje oranje in je look te verwerken, maar ook deze smokey eyes geven je meteen een voetbalthema mee. Parfumvrije merken als MAC cosmetics en Sugarpill hebben mooie oranje tinten.

sugarpill-oranje-makeup

Hou Airmagazine tijdens het WK in de gaten, ook als je niets met voetbal hebt. Iedere dag laten we je een van onze favoriete mooie mannen zien die zullen schitteren op het WK.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on juni 5 2014. Filed under Art, Crafty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid