|

Eyecatcher voor vogels

De combinatie van zomervakantie en zon zorgt bij mij voor kriebels om buiten te willen zijn èn mijn vrije tijd goed te willen besteden. Dus krijg ik altijd weer zin om eens inspiratie op te doen voor leuke en simpele doe-het-zelf projecten waarmee je je buitenruimte een snelle design boost geeft.

the-art-of-doing-stuff-voederbak En dat doe-het-zelven een zacht prijskaartje heeft maakt het des te leuker! Onderstaande projecten voor je tuin zijn gevonden via Design Sponge, een blog waar je een hoop inspiratie op kan doen voor in en om je huis. In de rubrieken DIY (Do It Yourself) en Before & After vind je nog meer grote en kleine zelfmaak projecten. Enjoy!

Snel een zonnedoek
Zon is fijn maar zo nu en dan is schaduw dat ook. Zonnedoeken zijn de nieuwe trend voor in je tuin of op je terras. En door er één zelf te maken kun je het helemaal customizen passend bij jouw situatie en smaak.

Eyecatcher voor vogels
Als je je locale vogelpopulatie écht wil verwennen, dan mag een vogelvoeder niet ontbreken. Deze is zo simpel om te maken en een echte eyecatcher in je tuin.

Stijlvol vogelbadje in vijf minuten
Vogelbadjes zijn leuk omdat het allerlei vogels naar je tuin trekt en je hebt maar heel weinig nodig om er zelf een te maken. Eigenlijk zou een simpele schaal op de tafel al voldoen. Maar wil je er toch iets bijzonders van maken dan kost je dat slechts een paar minuten extra tijd.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 5 2011. Filed under Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...