|

Winterse woontrend;herten

Herten horen bij een winters landschap als lammetjes bij de lente, maar de winter van 2013 kun je niet om de Bambi’s en geweien heen. Een Hert naast de kerstdis en gewei aan de muur zijn de nieuwe interieurtrends.

kerst-rendier-kunst

Kerstlook voor je huis

Het is weer bijna tijd voor kerst. Ongegeneerd dagen lang rondlopen in je onesie, chocolademelk met marshmallows drinken en dom staren naar je grote neus in een kerstbal. Maar eerst moeten we ons voorbereiden op deze mooie tijd. Terwijl Mariah alvast zingt dat ze alleen hem onder de boom wil, geven we alles een kerstlook. Willen we dat echt volgens de nieuwste trends doen, dan is er één ding dat we niet mogen vergeten: herten!
blonderambition-antler

Hert en gewei als kerstversiering

Herten duiken overal op, en dan vooral met gewei. En dat is best te begrijpen, want de statige dieren zijn prachtig om te zien. Haal de glitter of gouden variant speciaal voor kerst in huis, scoor een neutrale versie  op een rommelmarkt of ga voor een beschilderd gewei om je huis het hele jaar mee op te leuken. In veel winkels zoals V&D en de Bijenkorf liggen nu herten- en rendier items.
hertentrend13

&Klevering Sierkussen Hert 25,50
Moltex Sierkussenhoes Digital Deer, 44,95
Egmont Toys Lamp liggend hert 99,95
Herten kandelaar, V&D

Strak interieur met gewei als kunstobject
Een strak interieur geef je een leuk accent met een contrasterend gewei. Het kan je huiskamer een wat warmere look geven of de kinderkamer sprookjesachtig maken.

woontrend-dieren-allergie

woontrend-dieren-allergie

modern-wonen-gewei Beschilderd gewei
In een strak ingericht huis past een gewei perfect als je het beschildert. Bekijk ook ons artikel Neon meets natuur voor meer voorbeelden.

antler-neon-etsy

kunst-hert

gekleurde-muren-met-gewei Wat vind jij van de hertentrend? Ga je eraan meedoen? Kijk eens rond op internet, je vindt daar heel veel leuke dingen in de vorm van een hert of met een hert erop. En check natuurlijk ons Pinterest Wonen board 

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on december 14 2013. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid