|

Des wil toch plastische chirurgie

airmagazine-des-astma-allergie
Nou schreef ik wel stukjes over hoe tevreden ik ben over mijn lichaam, en dat andere vrouwen dat ook gewoon moeten zijn, maar ik kan natuurlijk niet ontkennen dat er heus wel iets is aan mijn lichaam wat ik anders zou willen zien/willen veranderen/eraf willen snijden. Namelijk: mijn tenen.

Want waar ik alle mooie/goede/handige lichamelijke dingen heb geërfd van mijn vaders kant (volle lippen, kleine spleetogen, het vermogen om veel te kunnen eten zonder aan te komen) heb ik 1 ding dan weer niet van zijn kant geërfd, en dat zijn hun mooie voeten.

Al mijn tantes, neefjes, nichtjes, mijn vader, ze hebben allemaal mooie voeten. Met jaloezie kijk ik in de zomer naar hun mooie ronde voeten en schattige volle dikke tenen. Nergens zie ik zo’n tweede teen die groter is dan je grote teen.
Want ja, die heb ik.

Het is niet zo zeer dat ik continue met dichte schoenen en sokken aan loop, maar het liefst natuurlijk wel. En das knap lastig in de zomer waar opeens de mooiste peep toes bij de Office, Wehkamp of Zara te vinden zijn. Of van die leuke slippertjes.

Dus kijk ik op terrasjes altijd naar andermans tenen (wat ik u niet aanraad hoor, want O My God, ik zie me toch een stel lelijke flippers voorbij komen) en vervolgens naar die van mij. Rare knobbels aan de zijkant, lange dunne scheve tenen, nagels die nooit recht groeien. Dus nu vraag ik mij af of ik ze gewoon niet kan afsnijden.

Want eigenlijk menschen: Tenen, wie zou ze nou echt missen?

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 1 2011. Filed under Des on air, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Des wil toch plastische chirurgie”

  1. Zonder tenen val je ohom slimmerd ;)

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...