|

Irritatie en agressie in Suriname

suriname-nederland-christio

Christio woont sinds kort in Suriname en schrijft op Airmagazine over  de alledaagse  belevenissen, ergernissen en cultuurverschillen in zijn geboorteland.

Ja, ik ben erachter wat me nog meer irriteert naast het ontbreken van goede sportscholen. Dat is de traagheid van het internet. Ja het is stoer dat Telesur al 4G heeft maar ik zit bij Digicell en die gaan dat pas in de loop van dit jaar aanbieden. Dus ik moet afwachten of ik neem een ander nummer. Lastig.

“nu zit ik in zo een familie- app- groep”

Ik probeer nu zo min mogelijk dingen die met internet te maken hebben, te doen op mijn telefoon. Want dat is echt slecht slecht slecht voor mijn hart! Echt waar! Dat ronddraaiende cirkeltje als er een foto aan het laden is, is frustrerend. Watsappen gaat nog wel snel maar nu zit ik in zo een familie- app- groep waarin er constant filmjes en foto worden gepost, in een rap tempo. Zwaar irritant want ik kan geen filmpjes bekijken en ik besteed zeker vijf minuten per dag aan het deleten van foto’s uit die app- groep uit mijn album.

slow-internet

Nu moet ik voor mijn werk regelmatig dingen mailen via mijn telefoon. Frustrerend als het dan zo langzaam gaat. En heel, heel vaak zie ik mezelf mijn telefoon kapotslaan uit frustratie. Nu zal ik dat nooit doen want agressief ben ik  niet echt.

“En heel vaak zie ik mezelf mijn telefoon kapotslaan uit frustratie. “

En laatst was mijn telefoon gevallen. Op vrijdag de dertiende! En dat rotding was zo vaak gevallen en net op die dag moest het gebeuren dat het hele scherm in duizend stukjes brak. Ik heb net niet gehuild moet ik zeggen en ik heb dat ding ook dezelfde dag nog gebracht om te maken met de eis dat het een dag later klaar was. Kosten: 472 SRD. Aardig wat moet ik zeggen maar ik heb het er voor over.

Nu zijn IPhones hier redelijk zeldzaam. Alles draait om de Blackberry’s. lelijke dingen! ..sorry..

Posted by on januari 22 2014. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid