|

proefmonsters en parfumtips

danielle-airmagazine-allergie-parfumvrijClinique, ik ben fan. Clinique Liquid facial soap Mild,oogcreme repairwear, moisture surge,  superdefence, take the day off, een skin calming moisture mask… ik heb ze allemaal. Ik ben allergisch voor parfum en koop Clinique al ruim 10 jaar . Waarom overstappen op iets anders, als het goed bevalt, toch?

proefmonsterAnyway, that’s not the point. Ik wil graag met jullie bespreken of jullie de volgende situatie ook hebben meegemaakt of herkennen:

Je gaat naar de Douglas, Ici Paris of een andere om een berg Clinique producten te kopen. Dan wil je gaan afrekenen, maar het meisje achter de kassa doet eerst net alsof ze je niet ziet. Terwijl je al jaren vaste klant bent.

Als ze eindelijk zin heeft om je te helpen en al zuchtend en steunend je overvolle mandje heeft aangenomen komt er aan de andere kassa een man in pak staan. Haar collega sprint er meteen naar toe. Deze man komt hier misschien ook al jaren, misschien herkennen ze hem wèl. En je maakt jezelf wijs dat je ook best vaak van kapsel wisselt.

Als eindelijk al jouw producten gescand zijn vraagt ze je klantenkaart die al ruim vijf minuten voor haar neus ligt. Nadat je eindelijk je halve maandsalaris hebt uitgegeven verheug je je alvast op strikken, linten, een glimmend mooi tasje en Clinique monstertjes.

proefmonstersHet meisje duikt onder de toonbank en pakt een mooie, glimmende, maar plastic tas! Ze doet de tas open en schuift alles in één keer in die tas. Ze duikt weer onder de toonbank, je hoopt voor strikken en samples. Helaas denkt het meisje er anders over en stopt ze één proefmonster in je plastic tasje….met parfum!

Dit alles overkwam mij als achttienjarige en het kassa meisje veranderde voor mijn ogen in een proefmonster! Ik heb mijn plastic tasje gepakt en ben de winkel uitgelopen om nooit weer terug te komen.

Dit is een gratis tip voor mensen die in een winkel werken: Mocht er al jaren iemand bij je kassa komen die parfumvrije, glutenvrije of suikervrije producten koopt en je mag een proefmonster geven, zeg dan het volgende:  Ik zie dat hij parfumvrije (glutenvrije of suikervrije) producten koopt,  is dit een bewuste keuze geweest of is het toeval? Ik mag u een gratis proefmonster geven en ik  wil graag voorzien van een product dat bij u past.

Heb jij ook wel eens in een situatie gezeten?

Posted by on januari 26 2011. Filed under Danielle on air, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 Comments for “proefmonsters en parfumtips”

 1. Hey hier ook een Clinique-fan!

  De fout om niet-parfumvrij mee te geven is gauw gemaakt en vind ik geen ramp, er zijn genoeg Clinique gebruikers die ook parfumbevattende producten gebruiken. Geowon even vragen om andere monstertjes.

  Wel vind ik dat ze niet te karig moeten zijn met monsters wanneer je flink inkopen doet. Gelukkig is mijn ervaring bij Sephora & DA Meeuwsen dat ze altijd gul en behulpzaam zijn.”

  PS. Wel even review achterlaten he over je favo’s Clinique-producten! (link onder mn naam)

  • Hi Barbara,

   Ik moet er eigenlijk wel bij vertellen dat die niet echt een recente gebeurtenis is hoor :-)

   Ik zal even een paar reviews achterlaten binnenkort!

   Groetjes,

   Danielle

 2. Ja dat vind ik ook. Als je een beetje klantgericht denkt geef je goeie samples mee!

 3. Tegenwoordig koop ik veel van mijn spullen gewoon op het vliegveld… goedkoper en daar krijg je soms ook proefmonsters ;-)

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021