|

Smart& Sexy door het leven!

Smart& Sexy bekend van de Smart&Sexy picknicks straalt dezelfde positieve vibe als Airmagazine uit. Tijd voor een interview met oprichtster Lisa Portengen

Inspirerende Smart& Sexy videos

“Wat je ook kiest, doe het Smart& Sexy!” Deze zin las ik een paar maanden geleden op de website van Smart&Sexy. Op die bewuste dag sputterden mijn longen tegen en had ik behoefte aan positieve energie. Via via kwam ik bij Smart&Sexy uit. En dat heb ik geweten! Binnen een korte tijd had ik veel inspirerende teksten en video’s gezien. ik voelde dat ik weer straalde! inspiratie,airmagazine,interview,portengen Onlangs sprak ik voor Air Magazine met oprichtster van Smart&Sexy: Lisa Portengen. De energie die ik door dat gesprek kreeg, wil ik graag met jullie delen!

Lisa, wat is Smart&Sexy?

“Smart&Sexy is een lifestyle. Een manier van denken. De nadruk ligt erop dat jij invloed hebt op jouw leven. Jij kunt vrouwelijk en bewust door het leven gaan en positiviteit omarmen.”

Wat is jouw Smart& Sexy missie?

“De missie van Smart&Sexy is duidelijk: Meer liefde in de wereld door vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn.” Lisa wil vrouwen bewust maken van het feit dat ze magneten zijn. Dat klinkt spannend! “Als jij lekker in je vel zit, dan straal je dat uit en trek je andere situaties aan. Wat je uitstraalt wordt beïnvloed door hoe jij denkt over jezelf.”

Hoe straalt Smart& Sexy dit uit?

“Smart&Sexy organiseert veel events voor vrouwen. Zo zijn er de ondertussen beroemde Smart&Sexy picknicks en start er in 2013 een theatertour. Ook geef ik in video’s tips over hoe jij smart & sexy in het leven kunt staan.”  Lisa geeft ook persoonlijk advies. Zij organiseert Smart&Sexy workshops voor bedrijven en vertelt regelmatig haar verhaal op bijeenkomsten. De kerngedachte hierbij is: alle vrouwen zijn van zichzelf al Smart&Sexy.
Zoals Lisa het mooi heeft omschreven: “Ik hou ervan om mensen in beweging te zetten, te laten ervaren dat ze leuk zijn.
Veel vrouwen denken dat ze aan een ideaalbeeld moeten voldoen, voordat ze zichzelf aantrekkelijk vinden.
Wist je dat wij vrouwen dagelijks 45.000 negatieve gedachtes hebben over onszelf? Zonde, want gedachtes creëren de toekomst.”

Heb je tips voor onze lezeressen?

“Juist als je astma, longklachten of allergie hebt, is het belangrijk dat je in je kracht blijft staan. Dat je blij met jezelf bent. Ook al werkt jouw lichaam even niet mee.  Met kleine oefeningen kan je jezelf net dat beetje energie geven dat je dan nodig hebt. Een mooi voorbeeld van een vrouw die laat zien hoe je Smart&Sexy kunt leven met een ziekte is Christel Mantel. Christel schrijft een blog voor ons. Zij heeft zelf limb-girdle spierdystrofie, type 2d, zit in een rolstoel en krijgt zuurstof toegediend. Ondanks dat haar leven niet makkelijk is, kan ze genieten. Juist door haar positieve levensinstelling.

Sommige vrouwen weten niet goed hoe ze de levensstijl kunnen toepassen. In onze Smart&Sexy filmpjes, de workshop en de e-course besteed ik hier veel aandacht aan. De Smart&Sexy e-course helpt je jezelf liever te vinden en meer plezier uit je leven te halen. Tien weken lang krijg je één keer per week een Smart&Sexy mail met veel opdrachtjes, films, tips en inzichten. 
En op onze Facebook pagina wisselen vrouwen tips met elkaar uit. Van kleine tot grote tips. Voor iedereen zit er wat bij! Wil je meer weten over Smart&Sexy? Kijk op www.smartensexy.nl of www.facebook.com/smartensexy

Win een van de drie Smart&Sexy e-courses

Airmagazine mag maar liefst drie Smart&Sexy e-courses weggeven, doe snel mee aan de winactie!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on september 22 2012. Filed under Future, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021