|

Masters of LXRY 2013

Afgelopen week kreeg ik de vraag of ik naar een zeer speciaal evenement wilde. Namelijk Masters of LXRY, vroeger ook wel bekend als de millionairs fair. Stiekem was ik hier altijd al benieuwd naar, zo’n beurs kom je niet snel binnen. En als special van de avond kregen we de modeshow te zien van Collection PRC.

Miljonairs en helikopters
Bij binnenkomst op de beurs zagen we al direct twee helikopters staan in de open zaal. Vooral de rechter intrigeerde mij. Naast dat je al niet dagelijks een helikopter ziet, was die natuurlijk de luxe versie. Met meerdere iPad mogelijkheden en nog meer schermen. Ik denk dan, je wilt toch naar buiten kijken tijdens je vlucht in plaats van op je iPad. Maar misschien zien mensen met deze helikopter dat anders.helicopter-mastersoflxry

mastersoflxry-airmagazine
Wodka PRC
Daarna snel door naar de grote zaal, de PRC modeshow zou namelijk al snel beginnen. Wij kregen onze stoelen aangewezen en onder genot van een lekker drankje (She energydrink en wodka) wachten we tot de show zou beginnen. Nadat de presentatrice de show had geopend kwamen de modellen één voor één voorbij in de nieuwe  PRC voorjaarscollectie .

masters-of-lxry-airmagazine

De eerste helft was voor ons nieuw, mooie prints met pauwenveren, zachte kleuren en fijne stoffen. Lange flowy jurken, welke volgens mij voor iedere vrouw wel geschikt zijn.

masters-of-lxry-airmagazine

De tweede helft van de show herkenden we van de lancering van kort geleden. Wat stoerder dan de rest, met symmetrische vormen, zwart/wit en felle kleuren, teksten op de shirts. Iets waar ik ook erg blij mee ben, is dat de ontwerpsters ook goed rekening hebben gehouden met de verschillende vormen van het vrouwelijk lichaam. Tussen de collectie zitten enkele jurken en topjes die voor het oog spelen met je vorm. Door gebruik van zwart en wit en een mooie curvy vorm lijk je direct een paar kilo slanker.

prc-collectie-masters-tamara-elbaz

Tijdens de show herkenden we trouwens nog een deelneemster van HNTM, Sharon.

masters-of-lxry-airmagazineEn wat zagen de ontwerpsters zelf er ook prachtig uit. Na de laatste modellen kwamen zij zelf op in tot op de grond golvende jurken van Laura Blagogee in goud en zilver. tamara-maria-prc-rai

Na de show zijn we nog over de rest van de beurs gelopen, met natuurlijk de luxe auto’s en boten. Maar ook zeer veel kunst. Met mooie schilderijen van Van Gogh, en ook zeer veel fotografie. Ook al hoor ik hier met mijn bankrekening niet thuis, het is een evenement waar je even kunt weg dromen in een luxe wereld.
vangogh-mastersoflxry

Tekst en beeld: Merel Verspuy

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on december 21 2013. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...