|

Domestic design muurstickers

Ben je op zoek naar een snelle simpele en heel effectieve manier om je huis een frisse opknapbeurt te geven? Ga dan dit keer eens niet voor dat likje verf of een behangetje, maar do-the-trick met stickers! Liever niet die ene, die je op ieder straathoek kan kopen? Kies dan voor een echte Fafi, een Tado, Superdeux of een Rolito van Domestic.

Domestic is een webshop die al sinds 2003 originele en ook betaalbare Wall Stickers aanbiedt. Ontworpen door bekende en minder bekende graphic designers. De uitvinding van de eeuw, omdat je met stickers niet vast zit aan maar een final outlook. Ze bestaan vaak uit heel veel losse elementjes, dus je kunt er volledig op los gaan. Plaats ze op een frisse lege muur, integreer ze met foto’s of kunstwerken die al aan de wand hangen of pimp er dat saaie meubelstuk mee op.

huis-inrichten-huisstofmijt

Rolito is een van de vele designers waar Domestic mee samenwerkt en is het creatieve brein achter Rolitoland. Niet alleen met illustraties, maar ook met vinyl toys, games of animaties brengt hij zijn eenogige wonderlijk bizarre creaties tot leven. En wat is er nou fijner dan zo’n stukje fantasiewereld in huis te halen om na je lange werkdag in weg te kunnen dromen!

De stickers zijn super makkelijk aan te brengen op eigenlijk heel veel ondergronden. Zolang deze maar glad en stofvrij zijn. Ze zijn ook weer makkelijk te verwijderen, al lijkt het mij sterk dat je er ooit nog vanaf wilt.

leuk-huis-ondanks-astma-airmagazineWas je al fan van designer toys en heb je nog een muurtje over? Ga dan eens rondneuzen in de webshop van Domestic en laat ons weten of je je in hebt kunnen houden!

Posted by on april 13 2011. Filed under Art, Found. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Domestic design muurstickers”

  1. tot 6 juli 20% korting bij Domestic ;-0

  2. Thanks voor de tip. Heb het gelijk even getwitterd.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021