|

Gosh growth serum en growth mascara voor mooiere wimpers

Lange, volle wimpers die zorgen voor instant sexy ogen à la Kim Kardashian, maar dan zonder het gebruik van kunstharen? GOSH verklapt ons hoe we dit kunnen bereiken met slechts twee simpele producten en een beetje geduld. 

gosh-growth-serumSerum voor eindeloos lange wimpers
Het fijne parfumvrije make- up merk leefde zich opnieuw in in de eindeloze beauty verlangens van vrouwen, waar ook het willen hebben van prachtige wimpers vol volume onder valt. Het GROWTH serum en de GROWTH mascara van GOSH zouden dit verlangen binnen twee weken stillen. Beide producten bevatten namelijk SymPeptide, een peptide waarvan klinisch bewezen is dat het wimperharen sterker en langer maakt. Het serum bevat naast SymPeptide ook Follicusan, een ingrediënt dat zorgt voor het dikker en langer worden van zowel wimper- als wenkbrauwharen.

Hoe werkt het GROWTH serum?
Voor een optimaal resultaat smeer je het serum iedere avond op je wimpers en gebruik je de mascara dagelijks zoals je normale mascara ook zou gebruiken. Ik deed braaf wat GOSH me vroeg. Het doorzichtige serum bracht ik iedere avond voordat ik ging slapen aan op mijn bovenste wimperrand, zo dicht mogelijk tegen de wimpers aan. Dat ging heel makkelijk door het dunne, eyeliner-achtige kwastje. Na het aanbrengen tintelde de wimperrand steeds even, maar dit voelde niet vervelend. Het gaf me juist een goed gevoel; ‘het serum doet wat!’.

wimper-serum-review
De volgende ochtend bracht ik de mascara aan met het fijne, rubberen borsteltje dat klonten onmogelijk maakt. Dit deed ik zeven weken lang iedere dag. Ondanks dat ik lenzen draag, wat in combinatie met oog make-up soms voor ongemak kan zorgen, heb ik geen een keer last gehad van geïrriteerde ogen. Pluspunt!

Op de foto’s zie je het verschil tussen week 1 en week 7. Het lijkt of mijn wimpers inderdaad wat langer en voller zijn! Of ik ze zou durven vergelijken met die van Kim? Nee. Maar ik ben blij met dit resultaat! Wat vinden jullie ervan, zien jullie genoeg verschil om het ook eens te willen proberen?

Het serum en de mascara zijn te koop bij onder andere het Kruidvat, voor €12.99 en €9.99.

growth-serum-getest-charlotte
Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on september 5 2013. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021