|

Hello Kitty Spa in Dubai

Hello Kitty is voor kleine en grote meisjes.Paris Hilton en Katy Perry worden regelmatig met Hello Kitty spulletjes gespot. En nu de beroemdste en schattigste kat van de wereld naast een pretpark en vliegtuig nu ook een spa in Dubai heeft kan het niet lang meer duren voordat de dames er gespot worden

Sharaf opent Hello Kitty spa

Woensdag 6 juni is er in Dubai de aller eerste echte Hello Kitty Spa geopend. Nadat het kleine katje al een uitgebreid assortiment aan artikelen op de markt had gebracht en er een Hello Kitty Hotel was geopend, werd het ook tijd voor een spa. Teminste, dat dacht de Sharaf Retail, een deel van de Sharaf Group. De organisatie staat voor getalenteerd personeel en goede kwaliteit, en dat is dan ook terug te zien in de producten die ze gebruiken in de spa.

Spa met biologische producten

De Hello Kitty spa is speciaal voor kleine meisjes, daarom wordt er gewerkt met zachte biologische producten die speciaal voor een gevoelige huid zijn. In de spa is er een cafeetje waar er prachtige, eveneens biologische, Hello Kitty cakejes verkrijgbaar zijn.

Voor prinsesjes en Paris

De behandelingen in de spa zijn verdeeld in twee categorieën: Princesses en Queens. Voor de Princesses, de kleine meisjes dus, valt er te kiezen uit een Kitty-cure (een manicure), een Toe-Tally Perfect (een pedicure), een handmassage, voetmassage, Kitty Nail Alert, verschillende gezichtsbehandelingen, een make-up behandeling waarbij er alleen biologische producten gebruikt worden en je kunt je haar laten doen. Voor Paris,Katy Perry, Tarina Tarantino en andere volwassen Kitty fans is er een iets anders pakket: die kunnen ook langs de kapper, maar dan naast het knippen ook om hun haar te laten kleuren of voor een haarmassage en masker. Er is verder keuze uit een make-up behandeling voor overdag of voor een speciale gelegenheid, een hand- en voetmassage en een manicure en pedicure.

Hello Kitty &friends

Het is ook mogelijk om je vriendin voor haar verjaardag een tegoedbon te geven met een behandeling voor in de spa. Ook kan je met een feestje met vriendinnen naar de spa om een speciale aanbieding te krijgen voor meerdere behandelingen. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de site van de Hello Kitty spa.

Wat vind jij van de spa, zou je er het liefst nu al willen zitten of toch ietsjes te overdreven? Vertel het ons en laat een berichtje achter!

Afbeeldingen o.a. The Ahlis

[nggallery id=20]

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf jedan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juni 17 2012. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Hello Kitty Spa in Dubai”

  1. dit is voor mij: hemel

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid