|

Hooikoorts tip: Vul je huis

De symptomen van hooikoorts kunnen een stuk heftiger zijn dan je denkt.  Ik geef je graag tips hoe je klachten van deze allergie zoveel mogelijk beperkt.

Hooikoorts en astma

Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je die niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie. Na jaren ervaring heb ik massa ’s tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!
Hooikoorts-tip

Geschikte planten en bloemen bij pollen allergie

Zet de bloemetjes buiten en vul je huis met orchideeën. Hyacinten staan bekend om het feit dat veel mensen het er benauwd van krijgen en ook  narcissen en tulpen kunnen tot heel wat ellende leiden. Haal alle amaryllissen en andere bloemen met stampers en meeldraden weg en zet prachtige orchideeën neer!

De orchidee is heel makkelijk om te onderhouden en verzorgen: de kluit één keer in de week onderdompelen in schoon water, goed laten uitlekken en terugzetten in de pot. Meer informatie vind je hier.

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 23 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid