|

Neon modetrend wordt woontrend

In navolging op het Color Blocken in huis gaan we nu qua kleur nog iets extremer. En wel met neon. Maar denk nu niet meteen aan eighties en gele smileys uit de tijd dat housebroeken ook nog in waren. We combineren het nu met naturel hout voor een sophisticated look. Mijn absolute favoriete combinatie van dit moment!

Neon-LivingNeon is in fashion

Na seizoenen van basic kleuren, aardetinten, grijzen en witten mogen we nu eindelijk weer gaan knallen! En precies op tijd voor het (eindelijk!) zomerse weer. We gaan dit seizoen voor fluor in alle mogelijke kleuren van de regenboog. Het beste is om deze trend spaarzaam toe te passen voor net een brutaal accent in huis. Is het bij Color Blocken juist de bedoeling dat je de grotere oppervlaktes pakt, denk nu vooral in de vorm van woonaccessoires.

Felgekleurde woonaccessoires

Combineer neon ook vooral met sterke vormen voor een grafisch effect. Je woonaccessoire wordt dan bijna een sculptuur. Deze kandelaar van ‘Bo Concept’ en opbergbakken in verschillende bijzondere vormen van ‘Y’a pas le feu au lac’ zijn hier een perfect voorbeeld van.

Ikea Hacks voor je Klippan

Iedereen die thuis een bed of bank van Ikea heeft, lucky you! Want de losse poten van Prettypegs zijn daar speciaal voor gemaakt.  De perfecte en supersnelle manier om een fluor accent in je slaap- of huiskamer toe te passen.

DIY neon op Pinterest

Liever zelf aan de slag? Check onze Airmagazine Pinterest boards Wonen en Diy voor leuke ideetjes en tutorials.  Shop bij de lokale kringloopwinkel naar wat goedkope houten accessoires, koop bij de doe-het-zelf zaak je favoriete kleur neonverf, wat afplaktape, schuurpapier en een kwastje en ga zelf aan de slag. In een paar minuten heb je een uniek fluo accessoire in huis staan. Op de blog van Swoon! vond ik deze leuke DIY fluor magneten. Have fun!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juni 1 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid